aktieanalys – OptionsHouse aktieanalys 2017 – Top Tens

OptionsHouse är den bästa aktieanalys programvara vi ses med några av de mest kraftfulla och lättanvända online-handel och forskningsverktyg. Många av dessa verktyg finns också att använda med din mobila enhet, så du behöver inte vara bunden till skrivbordet varje gång du är vaksamma mot en ny investering trend. Utbildningen och användarvänlighet rankas högt för OptionsHouse användare, och konkurrenskraftiga priser för handel hjälp denna tjänst behålla Top Ten Recensioner Gold Award för aktieanalys.

Plattform och verktyg

Om du handla med aktier på egen hand, är det viktigt att ha de bästa forsknings och handels verktyg för att få analysen tillgänglig för att göra snabba, välgrundade beslut mest up-to-date information och aktiemarknaden. OptionsHouse erbjuder en online-plattform som hjälper till att få dig den senaste informationen på marknaden tillgängliga. Verktygen inkluderar levande citationstecken strömmar, varningar, bevakningslistor och volatilitet rapporter.

Du kan skräddarsy din plattform instrumentpanelen till att omfatta risk utvärderare, optionsstrategier och optionskedjor. Dessa verktyg hjälper dig att avgöra risken att investera i vissa bestånd och möjligheten till en avkastning baserad på nuvarande lager trendanalys och tidigare resultat historia.

OptionsHouse erbjuder de vanligaste investeringar, såsom aktier, optioner och fonder. Obligationer, individuella pensionskonton (IRAS) och råvaror (ETF) är också tillgängliga. Var och en av dessa investeringsstrategier har sina egna risker och förmåner, med beskrivningar av varje på OptionsHouse webbplats, inklusive up-to-aktuell information och aktuella räntor.

En av de bästa funktioner som finns i aktiemarknaden analys är att kunna få tillgång till information och handla aktier med hjälp av mobiltelefonen. OptionsHouse har appar tillgängliga för Android och iOS-enheter som gör att du kan ta emot varningar, analysera marknadstrender, och handla aktier och optioner.

Avgifterna för handel med aktier, optioner och andra investeringar är billigare med OptionsHouse än någon annan aktieanalys programvara vi granskat och marginalpriser är relativt låga jämfört med de flesta, allt mellan 7,75 procent och 3,25 procent. Detta är särskilt viktigt om du handlar stora mängder aktier eller optioner. OptionsHouse avgifter $ 4,95 per lager handel och $ 0,50 per optionskontrakt. Denna tekniska analysprogram serviceavgifter $ 25 för att använda en mäklare för att hjälpa till att handla med aktier, vilket är en standardavgift och ett genomsnittligt belopp.

Avgifter och provisioner

Även de mest erfarna aktiemäklare behöver hjälp ibland. Om du just har börjat, kanske du upptäcker att kunna komma i kontakt med experter ger lite lugn och ro. OptionsHouse har de flesta av de supportalternativ som du behöver för att få igenom varje transaktion. Dessa inkluderar telefon, e-post och chatt support under normal kontorstid med personal som är mycket kunniga och hjälpsamma i vägleda dig genom investeringsprocessen. Emellertid OptionsHouse erbjuder inte mäklare stöd.

Om du handla med aktier och optioner på egen hand, har OptionsHouse en stor kunskapsbas som ger dig mycket av den information du behöver för att förstå aktier och optioner. De frågor, forum och videokurser hjälpa dig att förstå hur man navigerar genom din handel instrumentpanelen förutom att lära sig läsa investeringsrapporter, analysera marknaden, och vet när den bästa tiden att köpa och sälja är. OptionsHouse har webinars och levande seminarier om du lär sig bättre genom verbal kommunikation och praktisk utbildning.

OptionsHouse är ett utmärkt val för lager och alternativ handel. De verktyg som finns tillgängliga genom anpassningsbar instrumentpanel, och tillgängliga på den mobila enheten, kan du få aktuella varningar och marknadstrender. Dessa verktyg är också lätt att använda när du placerar dina lager och alternativ handel. De omfattande artiklar, webinars, seminarier och andra utbildnings hjälper finns tillgängliga för att hjälpa dig att förstå varje investering, dess risker, och det är bäst att köpa och sälja. Även telefon och chatt support är inte tillgänglig utanför kontorstid, är stödpersonal mycket hjälp för att styra dig till den information du behöver. OptionsHouse, när du är redo att placera din handel, laddar du minst bland de investeringstjänster som vi granskat.

Utbildning och resurser

Sammanfattning