ånga moppar recensioner – Gruene Clean System, 2017

Med Grue Clean System får du två produkter i en. När den här enheten är i ånga mopp konfiguration, effektivt rengör det hårda golv, inklusive kakel, förseglade lövträ och marmorgolv. Som en lätt, portabel handhållen ångbåt, kan denna enhet enkelt arbeta i olika områden i ditt hem som ett golv ånga mopp inte kan komma åt.

Ångan mopp levereras med en microfiber pad, men du kan också använda frotté kuddar eller handdukar, vilket gör ersätter dynorna mer ekonomiskt. Den 20-fots sladden ger dig tillräckligt nå för att rengöra ett litet rum, men det har inte riktigt räckhåll för några andra ånga moppar, så att du kan hitta dig själv byta uttag ofta när du rengör ett stort område. Tanken är ganska liten, håller bara nio uns, men eftersom det är löstagbar, kan du snabbt pop den och fylla den på diskbänken när vattentillförseln börjar ta slut. Handtaget monterade tank innebär också att man måste sätta press när man försöker ta bort envis smuts eftersom vikten är högt upp på enheten i stället för höger vid golvet. Huvudet på denna ånga mopp är ganska stor och inte svänga, så rengöring trånga utrymmen kan vara problematiskt.

När konfigureras som en handhållen ångbåt, har denna enhet två fot slang för att ge dig större räckvidd, och det har en axelrem att göra transporterna lätt. Grue Clean System kommer också med massor av tillbehör, inklusive ett fönster renare, runda skurborstar, en vinklad munstycke, ett strålmunstycke, en skopa munstycke och en mässingsborste. Ett verktyg caddy fäster direkt till ångaren moppen och gör bär alla bilagor bekvämt, men caddy inte krok mycket tätt till ångbåten, så det är benägen att falla av. Ånga endast avges när du trycker på knappen på ånga mopp, så du kan styra när och var du vill ånga. Men detta gör det svårt att rengöra objekt som du behöver för att hålla på plats samtidigt manövrera maskinen och trycka på knappen. En annan nackdel med denna mångsidiga ånga mopp är att det tenderar att lämna lite vatten kvar efter du ånga en plan yta, såsom en glasbordsskiva eller ett laminatgolv.

Den multiuse mångsidighet Grue Clean System gör det till ett användbart alternativ om du planerar att rengöra mer än bara ditt golv. Om du främst inriktad på golv, kan du behöva överväga om mindre besvär, såsom liten tank storlek och kortare än genomsnittet sladdlängd, finns saker du kan leva med.