balsam fönster luft – Friedrich Residential Chill, 2017

Friedrich Residential Chill fönster luftkonditioneringen är en kraftfull enhet som har 6000 BTU (BTU) och kan kyla upp till 250 kvadratfot utrymme. Denna enhet har tre fläkthastigheter, fyra-vägs luftflöde och lufthastighet på upp till 200 kubikfot per minut. Det är ett mycket tyngre fönster AC enhet än andra på vår lineup, men det är en Energy Star-certifierad enhet och har en konkurrenskraftig energieffektivitet rating (EER).

Sammanfattning

Använda fyrvägs luftflödet, kan man fördela luften i hela rummet. Den har även en maximalt luftflöde på 200 kubikfot per minut. Detta är en av de starkaste luftflöden jämfört med andra produkter vi granskat. Flera liknande produkter har högsta luftflöden av endast 150 till 170 kubikfot per minut.

Detta luftkonditionering fungerar bra i de kategorier av kostnader och den totala effektiviteten. Den har en EER på 11,2. Detta är en utmärkt poäng, som de mest effektiva enheterna har en poäng på 10 eller högre, även om det bara band den för fjärde bäst i vår uppställning. Dessutom uppskattade kostnaden energi för denna produkt är endast $ 46,29. Denna kostnad är baserad på användning av produkten i åtta timmar per dag under en tremånadersperiod. Denna värdering liknar andra högrankade luftkonditionering enheter och är några cent billigare än många fönster AC enheter på vår uppställning.

Det finns flera lägen du kan välja mellan på Friedrich Residential Chill. Du kan välja mellan en cool inställning, där enheten kyler ditt hem med hjälp av kompressorn, och tre olika fläktinställningar – hög, medelhög och låg – som cirkulerar luften i ditt hem utan att kyla. En torr läge finns också att dra fukt ur luften. Dessutom finns det ett energisparläge, där fläkten slås på var tredje minut för att bestämma om rummet kräver kylning.

Vidare har det här fönstret luftkonditionering enhet en timer som låter dig välja när luftkonditioneringen slås på, och det kan ställas upp till 24 timmar i förväg. Det finns dock ingen viloläge finns på den här enheten.

För att ändra alla dessa inställningar är en fjärrkontroll medföljer produkten. Dessutom har denna enhet auto omstart kapacitet. Om strömmen bryts när du använder luftkonditioneringsapparater från fönster, startar enheten automatiskt och återupptar sina tidigare inställningar när strömmen kommer tillbaka.

Denna enhet är stor i jämförelse med andra i våra fönster luftkonditioneringen recensioner. Det är ungefär 14 inches tall, 18,6 inches bred och 20,9 inches djup. Den väger också 70 pounds, vilket gör den tyngsta i vår uppställning. Den stora storlek gör det svårt att flytta produkten från ett rum till ett annat eller för långtidsförvaring. Med denna produkt, är det minsta fönsterhöjd krav 14.12 inches, som liknar många av de bästa produkterna.

Denna luftkonditionering har ett års apparat tillverkarens garanti. Kompressorn täcks av garantin för upp till fem år. Detta är en av de bästa garantierna som vi såg på denna typ av produkt. Flera liknande fönster luftkonditioneringsapparater omfattas endast under ett år.

Om du har några frågor eller funderingar om denna produkt finns det flera resurser från Friedrich att få de svar du behöver. Du kan kontakta företaget via e-post eller telefon. Det finns också en FAQ sektion och en handbok på bolagets hemsida.

Friedrich Residential Chill är en bra produkt med många fördelar. Det ger tillräckligt med ström för att kyla upp till 250 kvadratfot, har fyrvägs luftflöde för jämn luftfördelning, och inkluderar ett energisparläge för att bidra till att minska energikostnaderna och spara pengar. Dessutom har den kraftfullt luftflöde på upp till 200 kubikfot per minut. Det är en stor enhet, vilket kan vara en nackdel för vissa. Ändå är det ett bra alternativ för att spara pengar och hålla ditt hem sval.