balsam fönster luft – Frigidaire FFRA0622S1, 2017

Frigidaire FFRA0622S1 är ett anständigt val för att kyla ett rum i ditt hem som är obehagligt varmt på sommaren. Detta fönster luftkonditionerings använder upp till 6000 BTU (BTU), vilket gör det lämpligt för ett rum på cirka 250 kvadratfot.

Sammanfattning

Medan något över 10 anses allmänt bra, går denna enhet inte riktigt konkurrera med de topprankade produkter på vår jämförelse för dess förhållande energieffektivitet (EER). Detta fönster AC enhet har en EER på 11,1, vilket innebär att den faller näst sist i vår lineup för effektivitet. Det har inte ett Energy Star beteckning heller. Det betyder inte att dess effektivitetsvinsterna är falska, men vi föredrar de enheter som har gått igenom processen att få det extra stämpel av godkännande från så många utomstående organisationer som möjligt. Det har certifiering från Association of Home Appliance Manufacturers, en annan respekterad och oberoende organisation, så att det inger förtroende.

Den maximalt luftflöde på detta fönster AC är bara 101 kubikfot per minut, vilket är den lägsta bland de vi jämförs. Flytta luften kan påverka hur snabbt ett rum känns svalare. Det är inte alltför imponerande för fukt bort heller. Det reducerar mängden vatten i luften med 1,3 pints per timme; Det finns fyra enheter i våra fönster luftkonditioneringen recensioner som avlägsnar mer än så. Också, finns det ingen särskild Avfuktning läge med denna modell. Det har de flesta driftslägen som vi letade efter, men, inklusive fan-bara och energispar.

När det gäller design, står denna Frigidaire AC enhet i bra sätt. Det har den tredje lägsta ljudet, vilket gör det mycket tyst luftkonditioneringsapparater från fönster. Det kan göra en stor skillnad, särskilt om du planerar att använda den i en plantskola, eller egentligen alla sovrum. Det är också relativt lätt på 44 pounds, vilket gör det lättare att installera.

Det är också förhållandevis bra i fråga om garanti, som är fem år, åtminstone för kompressorn. Många konkurrenter erbjuder bara ett år. Frigidaire tar väl hand om kunder med en informations packade webbplats och massor av sätt att få kundtjänst.

Med endast måttlig fukt bort och ingen Avfuktning läge, är detta inte kommer att vara det bästa valet för ett fuktigt klimat, men är ett rimligt alternativ om du bor någon annanstans. Den goda kundsupport och imponerande garanti skapa förtroende för denna produkt. Frigidaire FFRA0622S1 är tyst, kompakt och relativt energieffektiva.