bashögtalarkabeln – Belkin PureAV AV20500

Belkin PureAV AV20500 är konstruerad för att överföra rena, högkvalitativa signaler lågfrekventa från mottagaren till din subwoofer. Denna subwoofer kabel funktioner avskärmning för att skydda den mot mot störningar, gold-plating för att öka ledningsförmågan och 24k guld pluggar för att ge dig en fast anslutning. Det erbjuder inte så många längd alternativ som Mediabridge Ultra Series, inte heller har hela kundsupport av konsekvens Acoustics Velocity 29120, men det är fortfarande en av de bästa högtalarkablarna som vi granskat och populariteten vinnaren.

Design

Guldpläterade kontakter är vanliga bland alla ljudkablarna i vår granskning. Detta beror på att guld är en utmärkt ledare av elektricitet. Dessutom är den resistent mot korrosion, till skillnad från vissa andra metaller. Anledningen till att spetsarna endast pläteras är eftersom det skulle vara opraktiskt och mycket dyrt att ha en solid guldkontakt. 24-karats guldplätering på AV20500 bashögtalarkabeln är tillräcklig för att få jobbet gjort.

Poster såsom lysrör, trådlösa telefoner eller kylskåp kan orsaka störningar med en ljudsignal som överförs via en tråd. Av denna anledning avskärmning är viktigt att förhindra oönskad brummande, surrande eller statisk visas i ljudet. Denna subwoofer kabel är dubbelskärmad mot elektromagnetisk interferens (EMI) och radiofrekvensstörningar (RFI).

Belkin PureAV AV20500 ljudkabel första försvarslinje mot EMI och RFI är med en aluminium / mylar folieskärm. Denna folie täcker 100 procent av sladden utan hål eller luckor. Sedan finns det ett andra skikt av avskärmning från en flätad kopparbeläggning. Dessa två sköldar samla störningen och avleda den genom jordledningen, bort från subwoofern.

Om dessa sköldar vidrör den fasta kärnor bas ledaren, skulle emellertid den avskärmande sig störa signalen. Av denna anledning, är ett skikt av polyeten dielektriskt material lindas runt kopparkärnan. Dielektriskt material inte leder ström, och därför håller någon elektrisk ström från avleda genom bashögtalarkabeln.

För att få en bättre kontakt med utloppet, använder denna bashögtalarkabeln en delad spets mittstift. En delad mittstift gör anslutningen ärmarna. Mellan split-tip mittstift och 6-cut 24-karats guld kontakter, är du säker på att få en tät passning och en fast förbindelse.

längd Val

Belkin PureAV AV20500 bashögtalarkabeln är RoHS-kompatibel. Detta innebär att inga farliga ämnen, som bly och kvicksilver, användes vid tillverkningen av denna högtalarkabeln. Detta är dock ljudkabeln inte betygsatt i-vägg användning. Trådar klassade för i-vägg användning har brandsäkra material som bidrar till att förhindra en brand från att sprida sig.

Denna subwoofer kabel är endast tillgänglig i två längdalternativ: 15 fot och 25 fot. Även om detta kommer att tillfredsställa behoven hos de flesta användare, erbjuder den inte så många alternativ som andra högtalarkablar vi granskat. Beroende på var subwoofern är placerad, kan dessa trådar inte vara tillräckligt lång för vissa hemmabiokonfigurationer eller de kan kräva att användaren att binda upp överflödig kabel.

Om du behöver hjälp med denna subwoofer kabel, kan du kontakta kundtjänst på tillverkarens webbplats. Kunden supportsida ser användarvänligt, men det är faktiskt inte så lätt att använda. När vi försökte söka efter vår produkt med modellnumret kunde vi inte hitta den. Om du klickar på “Ställ en fråga” -knappen kommer att upptäcka att man måste skapa ett konto för att ställa en fråga där. Det enklaste sättet att få hjälp på Belkin webbplats är att klicka på “kontakt support” och skicka ett e-post, använda telefonnummer eller klicka på “Chatta med en Support Assistant” länken.

Belkin producerar en mängd olika kvalitet ljud tillbehör, och deras bashögtalarkabeln är inget undantag. Denna ljudkabel är i stånd att bära en ren ljudsignal från mottagaren till subwoofern. Det är dubbelskärmade för att förhindra störningar och det har 24-karats guld RCA-kontakter för bättre ledning genom den fasta kopparkärnan. Använda Belkin PureAV AV20500 subwoofer är ett bra sätt att bli rik, klart ljud från hemmabiosystem.

Hjälp och support

Sammanfattning