brödrost – Frigidaire Professional, 2017

Frigidaire Professional är en manuell brödrost som finns i både två- och fyra-slice modell. Den har en digital display med sju skugga inställningar. Detta gör det möjligt att få en enhetlig rostnivå varje gång. Men det finns inget sätt att puffa inställningarna lite högre eller lägre för att ge dig en skål skugga någonstans mellan sju förinställda toasting nivåer. Så om du vill toast som faller mellan två rost nivåer du behöver använda en högre inställning och sedan manuellt stoppa cykeln innan den helt klar. Det finns en förloppsindikator medföljer brödrost. Detta gör att du vet hur länge rostcykeln och kommer att hjälpa dig att få en bättre bryna på din toast.

Sammanfattning

Denna brödrost omfattar standard toasting funktioner som du hittar på grundläggande brödrostar. Bagel funktions toasts endast skurna sidan av bagel, tinar avfrostningsfunktionen brödet innan rostningen den och avbryta funktion stoppar rostcykeln. Med uppvärmningsfunktionen är en premie, mindre grundläggande funktion. Du kommer att kunna placera toast som du redan har brynt tillbaka in i brödrosten och Frigidaire Professional värma det utan att rosta det vidare. Detta ger dig varm toast när du vill det.

Du får extra breda springor som är användbara för att rosta hantverkare bröd eller bagels. Det finns också en hög lyftfunktion som låter dig höja toast ur brödrosten, vilket gör det enkelt att hämta mindre bitar av bröd.

Räknaren estetiska av Frigidaire Professional är bland de bästa av de brödrostar vi granskat. Den rena, blankt rostfritt stål är skarpa och modern. Denna brödrost ser bra nog att du kan använda det som en design aspekt i ditt kök. Det är också lätt för att lagras i ett skåp utan en riktig krångel. Frigidaire Professional innehåller en dold sladd som sveper sladden under brödrosten utom synhåll. Denna funktion gör det ser bättre ut på din disk när det inte används, och det sparar utrymme om du väljer att stuva brödrosten i ett skåp. Denna brödrost har även en löstagbar smulbricka som ger en snabb sanering.

Frigidaire har ett års begränsad garanti. Detta är en branschstandard för små köksapparater. Garantin täcker tillverkning defekter endast och täcker inte slitage eller användar tjänstefel. Det innebär att du garantin ogiltig med brödrosten i en annan än vad tillverkningen antyder vägen.

Brödrosten har en manual som kommer att gå igenom den brödrost funktioner. Frigidaire har också online-support via e-post formulär på sin webbplats. Du kan ställa frågor du har om din brödrost och få ett e-postsvar. Frigidaire har också en telefonsupport linje om du föredrar att ringa och prata med en representant på kundtjänst.

Den eleganta designen, digital display, förloppsindikator och värmande funktion gör Frigidaire Professional en fast brödrost. Denna brödrost gör ett bra komplement till ditt kök, om du vill spara den på disken eller i skåpet.