brödrost – KRUPS KH 2017

Krups KH innehåller flera mer avancerade toasting funktioner. Det har den grundläggande bagel funktionen, som låter dig toast skurna sidan av enbart bagel. Dessutom finns det en avfrostning funktion, som gör det möjligt att placera fryst bröd i brödrosten utan att först tina dem, och en avbryt-knapp, vilket gör det möjligt att avsluta rostncykeln när som helst. Krups KH två- och fyra-skiva brödrostar inkluderar en värmningsfunktionen. Denna funktion reheats din toast utan att rosta det vidare. På så sätt kan du få varm toast när du vill det, utan att ha stått brödrosten väntar på rostcykeln för att avsluta.

Sammanfattning

Det rostfria stålet och kromfinish på KRUPS KH är en visuell fröjd. Finishen hjälper denna brödrost ser bra ut på någon bänk. Ändå ser estetisk design kommer till ett pris som funktionalitet. Det finns ingen dold sladd på denna brödrost. Ett gömställe sladd kan du linda sladden upp ur sikte när du lagrar brödrosten, hjälper det att ta mindre utrymme. Dessutom är höljet inte cool vid beröring. När du använder denna brödrost, kommer sidorna värma upp tillräckligt för att bränna huden. Detta gör KRUPS KH något svårare att använda än andra brödrostar. Denna brödrost har kommit med en löstagbar smulbricka. Detta är bra för snabb rensa upp och hindrar dig från att behöva vända brödrosten för att skaka det rent.

Krups KH har två års garanti. En standardgaranti för en liten apparat som en brödrost är oftast bara en ja, så en två års garanti är mycket generös. KRUPS har bra kundservice. Du hittar digitala kopior av alla användarmanualer på bolagets hemsida. Det finns också en hjälplinje för produktfrågor och garanti hjälp.

Denna brödrost design ser bra ut i alla kök. Den blanka rostfritt stål och krom ger denna brödrost en elit estetik. Det fungerar också väl rosta bröd. Ändå är den värmeskyddande på brödrosten saknas och det finns ingen gömställe sladden. Bristen på dessa faktorer gör det mindre tilltalande än andra brödrostar som har en liknande attraktiv design.