bröllopsplanering programvara – Den organiserade Wedding

Den organiserade Bröllop är den enda bröllopsplanering programvara som vi stött på som tog särskilda omständigheter i beaktande när hjälpa dig att planera för ditt bröllop. De omfattar tips och anpassade förändringar för flera kristna samfund, liksom judiska, buddhistiska, hinduiska och muslimska högtider. Företaget erbjuder även programvara för att planera för homosexuella och lesbiska bröllop eller borgerliga unioner.

Sammanfattning

Gästerna kan importeras och exporteras i CSV och Outlook Express-filer. Gästinformation innefattar formella titlar, fullständigt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Du kan inkludera make, barn, gäster och ändra inbjudningar till formella eller personliga adresser. Tyvärr finns det inte en avdelning för avveckling av towner boende.

En av de organiserade Wedding bästa egenskaper är budgetdelen. Budgeten tracker fungerar mycket som en traditionell faktura djurhållare och innehåller en färgkodade system för betalningar som har gjorts, har ännu inte gjorts och för sent. Dessutom kan du spåra olika betalningar och ta hänsyn till extra kostnader som skatter och tips. Även om detta avsnitt är lite komplicerat för den genomsnittlige användaren, när du vänjer sig, är det ovärderligt. De har även en kort lista över förinstallerade kostnader.

Programmet betonar vikten av etikett. Från inbjudningar etiketter till sittplatser arrangemang finns ofta en etikett spets finns i varje avsnitt. I sitt avsnittet kan du tilldela platser för mottagande och ceremonin. När du drar dina gäster till en tabell de kommer automatiskt tilldela platser enligt riktig amerikansk etikett; men du kan ändra det till europeisk stil eller justera sittplatser för specifika behov.

Den papperssektion kan skapa många olika typer av inbjudningar med traditionell och modern formulering. Dessutom kan du skriva ut mottagandekort, inbjudningar till förlovningsfest, pew kort och mer.

Detta var det enda program som vi granskat som kunde organisera uppgifter efter tid eller kategori. Vi skulle ha velat ha sett programmet ett nära samarbete med kalendern, med möjlighet för alla uppgifter tillsatts för ett visst datum också visas på det dagliga och månadskalender.

Till skillnad från många andra program bröllopsplanering vi granskat du kan skriva ut från nästan varje skärm. Bara att gå till “File”, “tryck”.

Det är också inte har en omfattande hjälpavsnitt. De har flera artiklar om olika applikationer, men det är verkligen inte ett sätt att söka eller hitta ett specifikt problem. De ger e-post och telefonsupport. Våra e-postmeddelanden besvarades i en dag eller två.

Den organiserade bröllop är genomförbart och lätt att använda, även om dess gränssnitt är daterat. Det skulle också gynnas av en starkare användar hjälp.