enda kopp kaffebryggare – Cafejo 2017

Den franska pressen är den traditionella metoden för att göra kaffe, men min franska pressen enda kopp bryggeri är en ny twist på idén. Kunna ta K-Cups och malet kaffe, det är ett snabbt sätt att göra din kopp joe på morgonen.

Med någon manuellt system, måste du göra en del av arbetet själv, men min franska pressen enda kopp bryggeri gör kaffe skapande lätt. Allt du behöver göra är knäppa K-Cup på plats, tillsätt hett vatten till toppen och tryck sakta ner kolven. Du kan sedan hälla kaffet i din mugg. Hela processen tar bara några sekunder, även om du måste lägga i den tid det tar att koka vattnet separat.

Denna kaffebryggare är ett miljövänligt sätt att brygga enskilda koppar eftersom det kräver ingen elektricitet. Naturligtvis är det inte har en automatisk avstängning, och styrka kontroll beror helt på hur hårt du trycker ner på det – ju hårdare du trycker, desto svagare kaffe kommer att bli. Det är också en liten nackdel eftersom det kräver lite övning för att lära sig att använda den väl. Eftersom det inte behöver elektricitet, är det idealiskt när du behöver en kopp något när du camping. Du kan koka vattenkokare över elden och lägga till ditt kaffe i en påfyllningsbar K-Cup (eller använd en färdigförpackade K-Cup).

Det är inte precis vad du kallar elegant, men. Det är strikt praktisk snarare än en estetiskt tilltalande mönsterexempel. Den är gjord av plast också, så det inte andas stil. Vad det utstrålar är kaffe, och det gör det ganska bra, även utan elektricitet.

Naturligtvis kan denna enda kopp kaffebryggare användas för att göra ett antal olika storlekar av kaffe, som du behöver bara sätta i erforderlig mängd vatten varje gång. Det har inte en verklig behållare, eftersom det inte är ett automatiserat system.

Vi gillar det här inlägget My French Press enda kopp bryggeri eftersom det är så enkelt, och det gör användningen av K-Cup-system utan att behöva en relativt dyr bryggeri. Vad den gör brist är estetiskt tilltalande för många bryggerier, och naturligtvis kan du inte bara lämna det och har en dusch medan kaffebryggningar. Det kommer dock att fungera oberoende av makt, så det är en bra backup till en annan singel-cupen Kaffebryggare eller som ett alternativ när du camping.