fönster sensorer – Doberman Security 2017

Integrera Doberman Security Ultra-Slim Fönster Alarm i ditt hem hjälper till att skydda den från inkräktare. Du kan passa den här tunna och lätt dolda tillbehör till fönstret för att övervaka statusen för ditt hem när som helst.

Detta fönster varning ger skydd vid dina fönster för att meddela dig om eventuella inkräktare så att du förblir säkra. Sensorn är avsedd för inomhusbruk och bör inte utsättas för regn eller väta. Kompakt, detta fönster sensor väger endast ca 3 uns, vilket gör det tillräckligt med ljus för att hålla tillämpas på ditt fönster. Systemet är tillräckligt känslig för att plocka upp enkla vibrationer och levereras med en grundlig bruksanvisning för att hjälpa dig att navigera med hjälp av den.

Fönstret sensor kräver inte mycket inställningar. Om det plockar upp vibrationer, går en högt 100 dB larmet att varna dig för en potentiell inbrott. Eftersom systemet är så tunn, hänger det på tätt till fönster som glider öppna. Det kräver inte mycket för att aktivera och kräver nästan ingen programmering. Det kan skydda en mängd olika platser, som ditt hus eller lägenhet, kontor, RV, eller studentrummet. Fönstret sensorn kommer också med ett klistermärke att varna inkräktare att hålla sig borta.

Inuti förpackningen av denna sensor är tre knappcellsbatterier. Enheten är inte kompatibel med alkaliska, standard eller uppladdningsbara batterier. Den har en strömbrytare för att låta dig bestämma när du behöver säkerheten av larmet. När ingrepp, fortsätter larmet genljuder under 30 sekunder och sedan återgår till sitt aktiva tillstånd. Sortimentet sträcker sig upp till 50 fot när larmet är aktiverat. Mätning 0,25 x 0,75 x 2,75 inches, passar den lilla sensorn i någon plats på ditt fönster.

Allmänna försiktighetsåtgärder listas i manualen för barnsäkerhet och pågående användning av sensorn. Garantin är begränsad till 90 dagar från den dag då det ursprungliga köpet och är giltig för alla tillverkningsfel.

Doberman Security Ultra-Slim Fönster Alarm är avsedd för användning i alla storlekar av hem men riktar sig till ett mindre område. Den körs på knappcellsbatterier och är endast avsedd för inomhusbruk.