fönster sensorer – Perfekt Security 2017

Ideal Security Wireless Slim dörr eller ett fönster Sensor låter dig länka med Ideal andra modeller för att skydda ditt hus. Det tar inte lång tid att ställa upp och är ansluten till en röstuppringnings att ringa nödsamtal.

Detta fönster sensor skyddar dig och dina nära och kära i en nödsituation genom att avge ett ljudlarm och ger tillgång till sin röst uppringare. Denna punkt är inte avsedd för fristående användning och måste integreras i ditt larmsystem för att fungera korrekt. Kombinera det med andra sensorer är också en möjlighet att lägga till variation i din säkerhet. När du går det med en kontakt baserad fönstersensor, ökar din span med en kabelanslutning tillbaka till de viktigaste kontrollerna. Sensorn erbjuder en rad 260 fötter för att ansluta till huvudmottagaren, vilket ger dig ett stort täckningsområde.

Du kan följa nedladdningsbara och ingår instruktioner för att hjälpa enheten lär den trådlösa signalen som behövs för att ansluta till för att anslutas till mottagaren och uppringaren tillgängliga. Under en nödsituation, inte ingår uppringaren inte visas medan sensorerna är aktiverade men bestämmer plats baserat på statusen för uppringaren. Enheten kan placeras upp till 80 meter från mottagaren och fortfarande genererar en signal tillbaka till den vid ett inbrott. Ingen kabeldragning krävs under installationen, vilket gör det enkelt för alla att installera sensorn. Systemet känner av rörelse med hjälp av vibrationer och magnetiska sensorer.

Två CR2032 litiumbatterier krävs för att driva denna enhet, och de ingår i förpackningen. Eftersom detta är en specialiserad batteri, lägger till kostnaden för denna trådlösa fönster sensor. Sensorn levereras med en varningsetikett för att låta andra veta att ditt hem är skyddad.

Fönstret sensor mäter 4.13 x 1.81 x 0.33 inches och väger ca 3 uns. Det har ett års garanti som täcker tillverkningsfel. Ytterligare garantiinformation ingår i instruktionsboken.

Ideal Security Wireless Slim dörr eller ett fönster sensorn behöver ett säkerhetssystem för att binda till, eftersom det inte är en fristående enhet. Men för att den flexibilitet gå med en mängd olika system inom sitt varumärke och arbeta tillsammans med en annan modell av sensorn gör det till ett bra fönster sensor för att lägga till din säkerhetssystem.