försäljning leda generationens tjänster – Strategic Sales & Marketing 2017

Strategic Sales & Marketing (SSM) är en försäljning lead generation företag som specialiserat sig på business-to-business försäljning, och det har gjort att för en förhållandevis lång tid. Detta företag, som grundades 1989, innebär människor i täten generationens process och kan verkligen göra en positiv skillnad för vissa typer av företag. Det erbjuder B2B utnämningen inställning, bly verifiering och bly poäng. Det ger dig en kontoansvarig och säljteam för att hjälpa dig att öka dina leder och förvandla dem till kunder. Strategic Sales & Marketing vinner våra Top Ten Brons eftersom det är en omfattande tjänst som effektivt hittar du nya leads.

lead Generation

Detta ledde generator företag är expert på utnämningen inställning via telefon. Detta företag inte bara göra några kallelse på sidan för att stödja andra insatser; Det har fulländat alla aspekter av utnämningen inställningsprocessen. Det upprätthåller affärskontaktdatabaser för att hjälpa till att få din kampanj igång, och leder den fokuserar på är i allmänhet stora beslutsfattare, inklusive ägare, chefer och VPS. Detta företag utbildar grundligt sina agenter, som är engelska som modersmål som bekanta sig med terminologin i din bransch så att de kan tala intelligent med dina potentiella kunder.

Agenter kan också arbeta för att sälja dina produkter och tjänster. Detta företag har ett säljteam som är starkare än en outsourcad telemark laget eftersom det är bekant med ditt företag och arbetar med din försäljning strategi; Dessutom är dess agenter särskilt utbildade i B2B-försäljning. Alternativt, om du har en intern säljteam, kan ditt team få försäljningen coaching från detta företag expertsäljteam.

Ett sätt detta företag hjälper din online-närvaro och leder på nätet är genom SEO optimering. SEO tjänster företaget erbjuder inkluderar sökordsanalys för att upptäcka villkoren dina potentiella kunder går in i sökmotorer. Andra SEO funktioner fokusera på din webbplats, skapa innehåll som lockar trafik till din webbplats, inklusive e-böcker, vitböcker och bloggar. Detta företag inte lägger så mycket fokus på webbdesign, dock, till exempel designa webbsidor.

Detta företag erbjuder e-postkampanjer, inklusive att hitta kvalificerade leads till vem för att skicka e-post. SSM skapar en e-postlista baserad på SNI-kod, geografi, försäljningsvolym och andra faktorer. Dess författare skapar e-postmeddelanden med din försäljning mål i åtanke och i realtid spårning och rapporter om hur effektiva dessa e-postmeddelanden.

Detta företag finner du leder, får dessa leder “sannolikheten att bli en klient och erbjuder uppföljning tjänster av dessa leder. Det skickar också automatisk e-post och direkt kontakt leder per telefon. Företaget kan följa upp med potentiella kunder från mässor och evenemang. Lista verktyg hjälper dig att organisera och hålla koll på leder också.

spårning

Strategic Sales & Marketing erbjuder en betydande mängd ansvar. Du har runt dygnet åtkomst via en webbportal för information om leads som genereras för din verksamhet. Du kan också lyssna på samtal bo när du vill, från kontoret. Du kan också ha en “provköra” period kostnadsfritt, under vilken du kan lyssna på distans som personalen är utbildad för att arbeta på din kampanj, eller så kan du delta personligen.

På webbplatsen finns detaljerade beskrivningar av alla de funktioner som lead generation tjänsten erbjuder, vilket gör det tydligt vilka funktioner du får och fördelarna med att välja SSM att öka din försäljning. Representanter är redo att svara på din fråga via telefon eller e-post. Du kan fylla i ett formulär på nätet att ha en representant kontakta dig direkt också.

Strategic Sales & Marketing erbjuder exceptionell tidsbokning, med agenter som lär din verksamhet och tala med auktoritet. Du kan också ha medel arbeta för att sälja dina produkter och tjänster. Även om det inte erbjuder några funktioner som många företag gör, bland annat omfattande SEO och omfattande webbutveckling, gör detta företag legwork att hitta och följa upp leads så att du kan fokusera på andra aspekter av ditt företag.

rapportering

Hjälp och support

Sammanfattning