fotboll utrustning – Soccer Shop

SoccerShop är nästan en exakt klon av vår # 3 produkt, World Soccer Shop. Urvalet och priserna är identiska, är det enda som skiljer formatet genom vilken du navigera på webbplatsen; är dock att underligt liknande samt. Anledningen till detta är att både SoccerShop och World Soccer Shop förvaltas av 365 Inc. Detta sagt, SoccerShop inte erbjuder ett stort urval till bra priser. Denna online fotboll utrustning webbplatsen finns också en stor nyhet utlopp, genom vilket du kan få uppdateringar om de går-ons i fotbollsvärlden.

Enkel användning

Vi måste också nämna SoccerShop stora kundsupport. Mellan deras omfattande FAQ avsnitt och fantastiska kundservice reps, hade vi inga problem vad-så-någonsin.

Om du letar efter en online fotboll Equipment webbplats som är lätt att navigera samtidigt erbjuder ett stort urval, kan SoccerShop vara det. Deras första gränssnitt är inställd för optimal enkel att använda. I en av två nav barer på vänster du har möjlighet att handla genom lag, land, spelare och ligan; så om du letar efter en Ronaldinho Jersey, kommer du inte att gå igenom sidor och sidor av spelare replika tröjor. Den andra navigeringsfältet kan du handla avdelningsvis och sedan den efterföljande underkategori.

Vi uppskattar grundlighet av SoccerShop organisation eftersom om det fanns bara en sökning nivå, kan det ta lång tid att hitta något. Orsaken är SoccerShop har en enorm inventering. De erbjuder ett stort urval av redskap i alla topp namn märken.

Priset på SoccerShop, likt World Soccer Shop, är bra, men inte bra. För att validera detta påstående vi valde fyra populära produkter: En AC Milan 09/10 Ronaldinho 80 Home Soccer Jersey, Liverpool hem jersey, ett par av Adidas Predator PowerSwerves och en Välj Numero 10 boll. I fallet med Liverpool jersey, skor och boll, SoccerShop var lite i överkant; Men de få de billig Ronaldinho Jersey.

Varje utlopp Online Soccer utrustning bör erbjuda några extra funktioner utöver de förväntade försäljning av fotbollsutrustning. Ingen av dessa krävs för en fotboll affär att fungera, men de gör öka kundnöjdheten.

Funktioner

Vår favorit funktion som erbjuds av SoccerShop är deras stora nyheter utlopp. Tillgängliga via hemsidan, ger SoccerShop news uppdaterar på några av de största berättelser i fotboll från hela världen, ger videor från tidigare spel, en blogg och även ett forum besökare kan lägga upp sina tankar på.

Några andra funktioner som erbjuds av fotboll Shop är möjligheten att köpa uniformer i bulk för ditt lag, en robust avsnitt avslut, och en e-prenumeration genom vilka användare som ska få exklusiva erbjudanden och erbjudanden. Det finns också ett avsnitt om den initiala gränssnitt där de listar de mest populära artiklar för försäljning som vanligtvis replika uniformer.

Allt du förväntar dig att se på en Online Soccer Equipment webbplats är tillgänglig via SoccerShop, och sedan några. Spelare kan förvänta sig att se bra erbjudanden på hårt underlag skor, fast mark skor och inneskor. Det finns också ett antal fotbollar, träningsredskap, målvakt utrustning, väskor och mycket mer.

Tränare är också tas om hand på SoccerShop. Det finns ett antal hjälp dvd och böcker avsedda för utbildning och coaching. Utrustning finns också specifikt för fotbollsträningen. Motstånds skott, agility stegar, agility stolpar, koner och mer kan hittas under utrustningen praxis avdelning.

Dock verkar gruppen SoccerShop att ta mest hand om är fans. En uppsjö av replika grejor finns allt från muggar till mössor till tröjor. Några av de mer populära produkter inkluderar individuell spelare replika tröjor, laglogo fotbollar och gångkläder.

Du kommer att bli väl omhändertagen på SoccerShop. Deras kundstödssystem är extremt noggrann och deras representanter är underbara. Vi gillade särskilt avsnittet Frågor och svar som var robust för att säga upp hyresavtalet. Det erbjuds användbara förslag och svar på alla våra generiska frågor. Det finns också en e-post och telefonnummer finns på hemsidan.

finns Utrustning

SoccerShop, men inte i våra topp tre, är en stor Online Soccer Equipment webbplats. Det erbjuder fantastiska funktioner, kundsupport och urval av objekt att köpa. Det var otroligt lätt att använda och övergripande priserna var bra. Vår favorit funktionen var nyhetskanal inbyggd i webbplatsen. Det erbjuder uppdateringar på internationell fotboll nyheter, videos och ett interaktivt forum.

Hjälp / Support

Sammanfattning