glida i intervallet – Frigidaire 2017

Frigidaire FGES3065PW kommer i en bländande vit som kan se glada även i en svagt upplysta kök förutom att ge dig flera alternativ för matlagning, bakning, gassande och rostning. Denna bild-i serien är också tillgänglig i svart eller rostfritt stål med en svart häll.

Sammanfattning

Denna elektriska slide-in intervallet presenterar fem brännare på sin stovetop. Två värma upp sex-tums områden, medan en annan expanderar från sex inches till nio och den fjärde värmer ett område som sträcker sig från sex till 12 inches. Med de expanderbara brännare, kan du öka storleken på värmeelementet för att passa kokkärl du tänker använda på dessa brännare. Den femte brännare är en varmare som förhindrar mat du redan kokta från kallnar.

Med flexibiliteten hos dessa cooktop funktioner kan du använda flera olika stora kokkärl på olika heat för att laga mat för gäster eller hungriga familjemedlemmar.

Ugnen är inte gigantiska, men ändå en någorlunda bra storlek 4,6 kubikfot. Med det får du tre ugnsgallren och fem rackpositioner, vilket är två färre än de topprankade slide-in intervall. Däremot kan fem platser fortfarande erbjuder gott om utrymme för att rymma skinka, kalkon, stora bakning rätter och andra objekt som behöver tillräckligt med utrymme för bakning eller stekning.

Du får en temperatursond, vilket alltid är ett användbart verktyg för att säkerställa att kött kokas till en säker temperatur, en ugn lås för säkerhet och en dold baka inslag under ugnens golv så rengöring är lätt.

Den automatiska avstängningsfunktion stängs ugnen efter sex timmar, vilket sparar energi. De flesta slide-in intervall stängs av automatiskt efter en 12-timmarsperiod. Men om du vill fortsätta baka något i detta insticks spis, kan du åsidosätta sex-timmarsgränsen.

Du kan också hålla maten varm under längre tider om det är viktigt för dig och din familj att följa med judiska dietary lagar. Detta kök apparaten STAR-K certifierade, vilket innebär att dess sabbatsvärmedrift har kontrollerats och godkänts av en amerikansk-baserade byrån som säkerställer att livsmedel och restauranger följa hela världen genom korrekta judiska traditioner.

Tyvärr gör den nedre lådan inte fungera som en värmande låda. Dock är lådan på denna Frigidaire användbart för att lagra extra köksredskap, lock och andra köksredskap så att du har mindre skräp i ditt kök.

Frigidaire FGES3065PW ger dig fem stovetop brännare, en ganska stor ugn, en sabbats läge uppvärmningsfunktion och tillräckligt många andra funktioner för att hålla en växande familj och gäster fint utfodras och innehåll.