hastigheten läsprogram – 7 Speed ​​Reading 2017

I en tid allt mer fokuserat på program, vissa människor känner att nedladdningsbar eller CD-baserad programvara ser föråldrade och är svår att använda. Detta är inte fallet med den nya 2017 versionen av 7 Speed ​​Reading. Den har en modern, visuellt tilltalande gränssnitt och är lätt för användare i alla åldrar för att navigera och använda. Det har den största eBook bibliotek någon annan produkt som presenteras på vår lineup, plus det har en enastående variation av hastighet läsning och ögon övningar, läshastighet och förståelse tester, kontrollinställningar och rapportfunktionalitet. Av dessa skäl, denna programvara vinner lätt våra Top Ten Gold Award.

Övningar och tester

När du använder denna programvara för första gången, kommer det att ha dig fylla i en utgångshastighet bedömning för att avgöra din baslinjen läshastighet. Programvaran fungerar sedan från den utgångspunkten, att spåra antalet ord per minut du läser och hjälpa dig att arbeta mot ett högre mål med hjälp av en serie övningar. Varje avsnitt av hastighet behandlingen och ögon övningar är tydligt märkta vad de gör, vilken nivå de är och hur man använder dem.

Detta program fungerar genom att blinka text – antingen helt eller delvis fraser – att hjälpa din hjärna lära sig läsa grupperade ord i stället för enskilda ord och därmed gradvis öka din läshastighet. Den har också en mängd olika ögon utbildning tester, som syftar till att stärka dina ögonmusklerna och öka ditt fokus och perifera synfält. De använder välkända hushållsföremål – såsom ett paraply eller sko, till exempel – och snabbt flytta dem runt på sidan i mönster som liknar dem som du använder när du läser. Starkare ögon kan ta in mer information på en gång, så att din hjärna fokusera på förståelse och hastighet.

För att verkligen vara en bra hastighet läsare, måste du kunna förstå vad du läser oavsett hastighet. Den bästa hastigheten läsprogram ger dig både läshastighet och förståelse tester så att du alltid träna på den lämpligaste nivån eller hålls tillbaka om det verkar som om du anstränga dig själv. 7 Speed ​​Reading gör detta väl, och det ger den största mängd olika övningar för dig att träna med på alla nivåer, så att du aldrig behöver oroa sig för att bli uttråkad.

Förutom övningar, 7 Speed ​​Reading förser dig också med en mängd roliga hjärnan spel, som innehåller de färdigheter du lär med klassisk kul. Dessa är roligt för alla nivåer av användare, men är särskilt engagerande för yngre användare.

Eftersom programmet har en utbuktning bibliotek med över 20.000 e-böcker, kan du säkert hitta en text som du är intresserad av att läsa. Med ett så brett utbud av e-böcker att välja mellan, kan det vara svårt att sålla bland dem alla att hitta vad du vill. Du kan välja mellan dessa kategorier som företag, historia, filosofi, konst, vetenskap, språk, klassisk litteratur, personlig utveckling, lag och mer. Med ett sådant brett urval hjälper dig polera dina kunskaper när du läser något du är intresserad av, ytterligare engagera dig. Dessutom kan du använda programvaran för att läsa någon Wikipedia artikeln eller så kan du importera dina egna böcker och dokument.

Inställningar och resurser

Du kan också använda programvaran för att läsa en webbsida text och sociala funktion låter dig dela allt du har läst med andra programvaru användare som du är vänner med. Att minska påfrestningen på ögonen, låter programmet du anpassa din text typsnitt och storlek. Dessutom kan du manuellt justera hastigheten på text läsplatta, eller så kan du låta den justeras automatiskt när du framsteg genom lektioner.

Programvaran fungerar för ett obegränsat antal användare. Du ensam kan använda den, eller så kan du dela det med din familj. Dessutom fungerar det bra för skolklasser eller större organisationer eller koncerner. En inbyggd administrativ funktion låter dig styra vad användarna kan se och tillgång, samtidigt låta någon med administratörsbehörighet se grupp provresultat och framsteg. Enskilda användare har lösenordsskyddade konton, men kan fortfarande se sina egna framsteg, ord per minut ränta och testar poäng.

Om du har frågor eller kommentarer, kan mjukvaruföretag, eReflect, nås antingen via e-post eller telefon, beroende på vilket du föredrar. Även programvaran är mycket intuitivt och enkelt att använda, ändå har inbyggda tips och handledning som du kan hänvisa till om du har en fråga om något. EReflect hemsida har också en FAQ-sektion. Mjukvaran uppdateras regelbundet, så att du alltid använder den senaste versionen och funktioner. Den är kompatibel med både Windows och Mac OS X operativsystem och inkluderar obegränsade installationer.

7 Speed ​​Reading överträffar alla andra program i vår lineup på alla sätt. Den har en vacker modernt gränssnitt och en mängd olika läs- och övningar och tester. Det är lätt för läsarna i alla åldrar att använda, och det finns även spel. Rapporter är lätt att dra och visuellt enkel, inte otymplig eller komplex.

Rapportering och säkerhet

Hjälp och support

Sammanfattning