lager programvara – Scottrade 2017

Scottrade erbjuder en mängd olika investeringsalternativ och resurser för att hjälpa handlarna på alla nivåer möta deras behov. För att öppna ett konto med Scottrade, behöver du en ursprunglig budget på minst $ 2500, en av de högsta minimi av aktiemjukvarutjänster vi granskat. När du öppnar ditt konto, kan du handla både online aktier och optioner för $ 7. Avgifter för mäklare-assisterad handel börjar på $ 32.

Sammanfattning

Denna aktiehandel programvara har en online-plattform, så att du kan logga in för att läsa dina konton från vilken dator som helst. Det fullt utrustade handelsplattform kan du övervaka förändringar på marknaden, se strömmande citat, konfigurera varningar och visa bevakningslistor. Dessa verktyg hjälper dig att spåra förändringar på marknaden och använda detta bestånd programvara till fullo. Det är anpassningsbara, importen till skatte program och låter dig överföra pengar från din bank via plattformen. Våra testare hittade plattformen lätt att använda, särskilt med mobilappen. Men vi fann det svårare att inrätta ett options kedja med denna handelsplattform än med de andra tjänster som vi testade.

Mobil åtkomst kan du hantera din portfölj från både iOS och Android-enheter. Du kan använda programmet för att handla aktier och optioner, spåra dina bevakningslistor, övervaka pågående order och utföra marknadsundersökningar.

Den kunskapscentrum från Scottrade lager spårningsprogram är fullt utrustade för att hantera både enkla och komplexa handels behov. Det finns investerings planerar räknare tillsammans med färdiga investeringsstrategier och planer. Informationen presenteras både som pedagogiska artiklar och videohandledningar som ger dig steg-för-steg demonstrationer av investerings bästa praxis. En unik egenskap hos Scottrade är live-evenemang och seminarier som är gratis för Scottrade användare.

Du kan kontakta kundtjänst via telefon, via e-post och via chatt. Kundservice är inte tillgänglig 24/7, men företaget kan kontaktas under kontorstid måndag till fredag.

Scottrade är en solid val och ett överkomligt lagerhantering programvara. Prissättningen är enkel, även om minimi balanskravet är dyrare än med andra lager programvara. Värdet från Scottrade, med dess utbildningscenter, live-evenemang och seminarier, gör det en värdefull resurs för dina investeringsbehov.