lagring skjul – Bästa Barns, 2017

Med två entréer, flera fönster och massor av exteriör trim, Easton 12-Foot Wood Shed Kit kan du skapa en funktionell trä lagring skjul för din trädgård. Den färdiga skjul mäter 11,42 x 15,45 fot på insidan.

Denna lagring skjul har både en drive-in och walk-in dörren. En uppsättning av dubbla dörrar på en sida öppnas till 64 inches bred. Gott om utrymme i dörrkarmen kan du kör en trädgårdstraktor, en motorcykel eller en ATV rakt in i uthus. På framsidan, erbjuder en enda dörr sekundär åtkomst när du är till fots eller bära mindre utrustning för att lagra i enheten.

Tillverkaren ger färdigskurna trim och delar, och dörrarna är färdiga för att minska den tid det tar att sätta denna enhet tillsammans. Kitet innehåller väggar, golv och tak. Du får också gångjärn och lås för montering av dörrar, naglar, orkan galgar, lim och en bruksanvisning. Slutföra taket med bältros och kantning innebär att du måste köpa dessa poster separat om.

Fönstren på denna utomhus lagring skjul är valfria och du kan lägga till dem i satsen. Du kan välja mellan enkel hängde rektangulära och åttkantiga fönster som ger dekorativa överklagande på utsidan av skjulet samtidigt som den levererar ytterligare ljus till interiören. Utan fönstren, kan delar av den stora skjulet interiör gjutas i skugga, vilket gör det svårt att hitta objekt eller slutföra arbetet.

Du kan välja mellan en standard eller deluxe golv kit. Standard våningen är utformad för att sitta på en cementplatta, en befintlig trä stiftelse, en grus bas eller asfalt. Om du vill ställa denna utomhus skjul på gräs, rekommenderar tillverkaren väljer deluxe golvet. Båda kit kommer med timmer som behövs för att jämna ut enheten och skapa golv.

Skjulet sig är fylld och du kan måla utsidan för att matcha ditt hem om så önskas. Tillverkaren stöder sidospår på utsidan med en 50-års garanti, även om skjul själv har en 15-års garanti.

Easton friggebod kit erbjuder flera alternativ för anpassning och bör hålla upp i åratal i din trädgård, gör det till ett bra val om du bryr dig om visuella intryck. Med en stor inre, är enheten också ganska funktionella, men du behöver köpa ytterligare leveranser att slutföra skjulet konstruktion.