lagring skjul – Suncast, 2017

Tremont 8 x 7 Lagring Shed från Suncast har gott om ljus som tillhandahåller öppningar och kommer med några inre organisation funktioner. Skjulet levereras också med en golvramen och förstärkt golv.

Detta harts lagring skjul har en dubbelväggig konstruktion som hjälper det att hålla upp till element såsom vind och tid. Golvet är också förstärkt för att stödja en trädgårdstraktor, och de dubbla dörrarna öppna för att avslöja en post 60 inches bred och 70 hög, så att du kan köra din gräsklippare rätt in i skjulet. Med en bit över 52 kvadratfot inre utrymme, kan du passa din trädgårdstraktor och annan gård utrustning i denna byggnad eller använda den som en pool hus eller en allmän utomhus lagringsenhet. Kitet innehåller två invändiga hyllor för att hjälpa dig med att organisera poster.

Om du vill arbeta med projekt i skjulet eller behöver gott om ljus för att hitta små verktyg och förnödenheter, erbjuder denna enhet många naturliga ljuskällor. Två fönster i dörrarna släppa in ljus i fronten, och fyra takfönster låt solljus i från ovan. Enheten innehåller också en ventil för att minska luftfuktigheten i enheten. De dubbla dörrarna har lås för att skydda lagrade objekt.

Denna förvaring utomhus skjul kommer som ett kit som du skruva ihop, och du bör kunna färdigställa bygget med bara två personer. Med några tidigare byggnad erfarenhet eller mer än två personer på sidan kan minska den tid det tar att uppföra denna byggnad. Medan de flesta av de delar som ingår i satsen, behöver du verktyg som skruvmejslar och en borr för att sätta detta utomhus skjul tillsammans. Tillverkaren föreslår också att du skapar en nivå stiftelse genom att först gräva land med 4 till 6 inches och placera en krossad gruslager över hela webbplatsen.

Instruktionerna för att använda denna friggebod tillsammans har både skrivit och illustrerat riktlinjer. Skjulet är också skyddad av en 10-års garanti mot defekter, som kan ge viss trygghet för ditt köp.

Tremont Storage Shed levererar flexibla funktioner för din trädgård. Interiören har låter dig använda den som en tillfällig dagtid arbetsutrymme eller lagringsenheten, och det breda dörrkarmen gör det möjligt att lagra all din gräsmatta utrustning. Satsen verkar vänliga för medelsvåra till avancerade DIYers och verkar komma med nästan allt som krävs för att bygga skjul.