lagring skjul – uteliv Idag 2017

Penthouse Cedar friggebod är utformad för att passa i ett hörn utrymme i din trädgård. De fem-sidig design erbjuder extra innerutrymme och ceder byggandet av denna uthus kommer sannolikt att hålla sig väl till element i de flesta områden.

Denna utomhus lagring skjul ger 467 kubikfot lagringsutrymme, men du kanske hitta den unika designen att vara ett problem om du letar efter fyra väggar för att bygga hyllor och arbetsenheter. Med detta skjul, får du en femte vägg och inte alla av dem är lika. Skjulet är utformad med två långa väggar och tre korta väggar så att det passar tätt mot en inhägnad eller väggar hörn.

De panelklädda väggar funktionen lappande cederträ för en utomhus skjul som ger skönhet till landskapet. Takpanelerna har röd ceder bältros som redan är fästa, att minska mängden arbete som krävs för att resa upp denna byggnad. Både sidospår plankor och bältros är resistenta mot insekter och långsiktiga former av förfall, men tillverkarens garanti omfattar endast ett år mot defekter i material.

Detta vedförråd skjul levereras med två fönster och ventiler, blomlådor för extra yttre dekor, och dubbla dörrar som öppnas på en 52-tums hela posten. Medan du kan lagra en liten ridning gräsklippare i skjulet, kan enhetens övergripande designen låna enheten mot traditionella trädgårdsskjul funktionalitet för många husägare. Du kan använda skjul för att lagra trädgårdsarbete leveranser, börja plantor i en sluten miljö – med rätt innerbelysning läggas – eller hus pool förnödenheter och utrustning.

Skjulet kommer inte med många inredningsdetaljer, men du kan välja add-on hyllor. Tillverkaren ger 6- eller 9-meters alternativ med tre hyllplan vardera. Andra valfria tillägg inkluderar en ramp för att hjälpa dig att få stor utrustning in och ut ur utrymmet.

Montering av denna byggnad kräver ett antal verktyg, inklusive en borrmaskin, och kommer sannolikt att kräva minst två vuxna. Du bör räkna med att tillbringa större delen av dagen montera enhet, som verkar kräva några mellanliggande DIY färdigheter.

Penthouse Shed är en lagringsenhet som skulle föra funktionalitet och visuella intryck till din utomhus utrymme. Det gör väga en hel del – 1500 pounds – så det kommer inte att vara ett skjul du kan enkelt flytta runt din gård eller till en ny plats.