långsam spisar – Bella Linea, 2017

När vi packade upp Bella Linea långsam spis, vi visste att vi tittar på en annan typ av apparat jämfört med de andra i vår uppställning. Detta 5-liter spis har en välbekant design – oval, med ett lock och en keramisk insats. Det fanns nya detaljer, men såsom en sked vila på enheten, en låsande lock som dyker öppen med att trycka på en knapp och en programmerbar timer. Utöver dessa unika egenskaper, upptäckte vi att det är starkare aktör även jämfört med beprövade och sant märken som Crock-Pot och KitchenAid. Vi tilldelades Bella Linea våra Top Ten Gold Award eftersom det visar på många sätt är det bästa långsam spis finns.

Prestanda

Bella Tillverkaren hävdar att temperaturområdet den långsamma spisen är 140 till 200 grader Fahrenheit, men vi fann att apparaten kör en lite högre än på varma, låga och höga inställningar, om än inte mycket.

Efter fyra timmar på hög inställning, den långsamma spis registrerats vid ca 226 grader F. Vi kokt nötkött gryta, inklusive potatis, morötter, lök, selleri, nötkött bitar, örter och kryddor, och nötkött buljong på låg nivå. Medeltemperaturen av apparaten var ca 164 grader F, vilket är högre än väntat, men inte alls lika hög som några av de andra långsamma spisar som vi testade. Den varma inställning kom till ca 105 F. Alla dessa moderata temperaturer innebär att maten inte kommer att visa sig torra och hårda.

I själva verket, Bella Linea långsam spis hade den minsta mängden av avdunstning totalt. Detta innebar att nötkött gryta som tillagas långsamt i åtta timmar på låg inställning inte nådde koktemperaturer – det sjuda, i bästa fall – och det var gryta med bästa struktur. Även om den långsamma spis har måttliga temperaturer inne blir det yttre extra varma. Så extra försiktig vid transport potten eller om det är unga, nyfikna barn runt.

Den programmerbar timer säkerställer att maten inte kommer att koka eftersom efter timer ljud, slår temperaturen ställs ned för att värma den långsamma spis. Dessutom, om du glömmer att stänga den långsamma spisen efter middagen, oroa dig inte – efter ändringen av inställningen från låg för att värma, stängs Bella Linea bort efter fyra timmar på varm miljö.

De flesta långsamma spisar innefattar värmebeständiga handtag på basen av apparaten och Bella Linea är inget undantag. Insatsen, dock blir mycket varm, så se till att använda grytlappar när du tar bort den keramiska insatsen. Du kan säkert rengöra insatsen, sked och locket i diskmaskinen.

bekvämlighet funktioner

Denna långsamma spis har ett lock som låses när du stänger det på basen, men det kan avlägsnas genom att trycka på baklucka låsknappen. Locket har också ett litet hål som tillåter viss ånga att fly, men också för att testa temperaturen på en grillat medan den tillagningen genom användning av en sond. Det finns en sked vila på enheten, så att du inte behöver lägga ut en separat platta eller sked vila gör självbetjäning ännu enklare.

Även om den långsamma spisen inte har en gummitätning, har det en fast tätning med ett lås som är säker nog att om du transporterar den från en plats till en annan, kommer innehållet inte spilla. Stengods insatsen är varken ugn eller stovetop säker, och det har inte en brännande yta.

Bella Linea ger dig en skjuts på matlagning med din långsam spis genom att ta tre recept instruktionsbok – Sweet & Spicy asiatisk kyckling med orange Scallion Rice, Chipotle Maple Low & Sakta drog fläsk, och BBQ extra revben. Du får också en svart plastsked medföljer långsam spis.

Bella har en rejäl garanti jämfört med de flesta långsamma spis tillverkare. De två års garanti skyddar dig från mekaniska defekta delar eller tillverkningsfel. Den begränsade garantin omfattar icke-mekaniska delar för endast 90 dagar efter inköpsdatum.

Du kan hitta både kontaktinformation för kundsupport och en användarmanual för din långsam spis på Bella hemsida.

Vid slutet av dagen, du vill att din långsam-kokta måltid göras och läcker, och Bella levererade de bästa resultaten med sin Linea serie långsam spis. Apparaten lovar låg och långsam med sin låg inställning och visade i våra tester att innehållet inte kommer att koka, som håller kött fuktig och förhindrar grönsaker från att vända sig till smaklös mush. Den programmerbar timer innebär att du kan ställa in maskinen att laga mat för en viss tid och säkert promenad från det och vet att det inte kommer att koka din mat om du glömma det. Var försiktig vid transport av långsam spis, men – basen når mycket höga temperaturer efter lång lång tid.

Tillbehör

Garanti och support

Sammanfattning