långsam spisar – Cuisinart Programmerbar 2017

Cuisinart bucked normen när det utvecklat sin långsam spis. Stengods insatsen sitter inuti ett rektangulärt hölje som ger mer tyngd och inches till den totala storleken på denna enhet, men dessa förändringar erbjuda fördelar som du inte får med andra långsamma spisar. Det spelade också bra i våra tester jämförelsevis, men det saknar några funktioner som högre rankade apparater på vår lineup omfattar. De områden där denna långsamma spis utmärker sig, men som vi förklarar nedan, är varför det tjänar våra Top Ten Bronze Award.

Prestanda

Jämfört med de andra långsamma spisar vi testade detta Cuisinart nådde de högsta temperaturerna vid inställd på hög inställning under fyra timmar. Det är något att tänka på eftersom du kan behöva minska tillagningstiden för dina recept med denna långsamma spis. Men den långsamma spis gjorde ett bra jobb att reglera värme när den är inställd på låg åtta timmar – apparaten nådde aldrig kokande temperaturer. Trots de måttliga temperaturer, men nötkött gryta vi kokta inte har den bästa konsistens – potatisen var långt.

Den externa temperaturen hos denna långsamma spis på framsidan och sidorna var lägre än alla andra vi testade, vilket innebär detta en mycket säkrare val särskilt om du har barn. Cuisinart långsamma spis förlorat en bit av fukt under matlagningen, men på 9 procent, är det inte alls lika mycket som några av de andra på vår uppställning. Till skillnad från den äldre, klassiska Crock-Pot med sina begränsade matlagning alternativ, har denna långsamma spis en programmerbar timer som gör att du kan välja tid tillsammans med en värmeläge.

Tillsammans med sin programmerbar timer, Cuisinart sport en digital display, så det är lätt att se vilken tid och värme inställning du väljer. Dessutom växlar den långsamma spis automatiskt över att värma när timern når slutet. En av de bästa egenskaperna hos denna långsamma spis är en infällbar sladd, så när du är klar matlagning, du bara ge det en liten ryck och det spolar tillbaka upp i basen, vilket gör det så mycket lättare att stuva.

De bästa långsam spisar kommer med recept så att du har lite inspiration att starta tillagningen, men Cuisinart tog det ett steg längre: Apparaten tillverkare ingår en rejäl spiralbunden receptbok med massor av recept, inklusive aptitretare, soppor och lager, stuvningar, förrätter och desserter. Några av dessa recept kräver att du använder racket som ingår så att du kan laga bröd och kakor som gynnas av ett vattenbad.

Jämfört med de andra långsamma spisar på vår lineup är Cuisinart garanti bäst. Det är en begränsad garanti som endast omfattar defekta delar och utförande, men det varar i tre år. Du kan läsa allt om garanti och instruktioner på nätet. Du kan även hitta recepten i den medföljande bok på nätet.

bekvämlighet funktioner

Kundsupport är tillgänglig från tillverkarens webbplats, också. Du kan kontakta support via ett webbformulär eller per telefon.

Även Cuisinart långsamma spis inte få de bästa varumärkena jämfört med de topprankade långsam spisar, det mer än förtjänar sin plats bland de största. Denna långsamma spis gav en utmärkt köttgryta, även om potatisen var lite överkokt, och det innehåller innovativa funktioner och extrafunktioner som gör det till ett utmärkt val för alla som behöver en långsam spis.

Tillbehör

Garanti och support

Sammanfattning