lastbil uthyrning – Harper Bil och Truck Rental 2017

Harper Bil och Truck Rental är en lokal lastbil uthyrning företag beläget på huvudön Hawaii. Företaget erbjuder begränsade tjänster och är en av de dyrare bolagen vi granskat, vilket gör dem falla långt efter sina konkurrenter. Kanske en av de värsta saker om företaget är dock att de inte erbjuder vägassistans för anläggningsmaskiner, vilket ger en stor risk om något skulle hända.

Sammanfattning

Denna lastbil uthyrning Företaget har området mest begränsad service av de företag vi granskat, men denna korta kommer det är inte deras fel. Eftersom de bara fungera på huvudön Hawaii, kan du inte exakt köra en flyttbil till en annan ö, för att inte tala en annan stat eller ett annat land.

Lastbilen uthyrning Företaget har ett begränsat antal servicealternativ erbjuder endast hyror för skåpbilar, flytta lastbilar och pickup lastbilar; det finns inga trailer hyror. Företaget gör erbjuda lagrings pod flyttar tjänster men som endast ett annat företag, U-Haul, erbjudanden. Om du behöver self-storage eller hjälp lastning eller förpackning, måste du leta någon annanstans.

När det gäller saker som du kan behöva för ditt drag, har denna lastbil uthyrning företag lådor och dockor, men ingenting annat, vilket innebär att du kan behöva köpa din egen bäddmadrasser, möbler täcker, vadderade täcken, tejp och bubbelplast.

Harper är en av de dyraste bolag som vi tittat på, laddning $ 51 per dag för en hyra och en extra $ 0,69 per mil drivs. Försäkring här är också dyra, kommer in på omkring $ 37. Även om det skulle vara praktiskt taget omöjligt att göra en 3000 mil flytta under loppet av tio dagar på ön, vi såg fortfarande på den beräknade kostnaden för att göra detta genom för att jämföra företaget till andra lastbil uthyrning. Den totala kostnaden för denna lång resa skulle vara $ 2580, den dyraste av alla företag som vi tittat på.

Deras dyrt pris kan förlåtas om de iffered de enda lastbil uthyrning på ön, men U-Haul har ett antal platser i området, vilket gör det verkar dumt att betala mer för en tjänst som har färre alternativ. Om du inte gillar U-Haul för varje given anledning, då de kan vara det enda alternativet, men du bör inse prishöjningen kan vara tillräckligt för att ignorera dina problem med U-Haul.

Den mest nedslående inslag i Harper är dock det faktum att de inte erbjuder en garanti eller vägassistans, vilket innebär att om något händer, kan de komma och fixa det åt dig, eller du kanske måste ta lastbilen i dig själv.

Den enda verkliga faktor som spelar i deras fördel är det faktum att de är en av endast tre företag som erbjuder plocka upp tjänster, men även då, verkar tjänsten begränsad till flygplatsen upphämtning, som sannolikt kommer att vara föga för många människor i rörliga processen.

Med dyra priser, dålig kundservice, minimal territorium och begränsade servicealternativ, Harper bil- och lastbils Rentals kommer sannolikt att vara en sista val för dem som råkar vara i sitt verksamhetsområde.