lastbil uthyrning – Penske 2017

Det enda verkliga problemet med Top Ten omdömen om Silver Prisbelönt Penske är deras brist på servicealternativ när det gäller lastbils uthyrning. De erbjuder inte pickup eller släputhyrning och de kan inte hjälpa dig att packa eller packa upp. Om du inte är ute efter att använda dessa tjänster är dock företaget ett bra alternativ. De omfattar expansiva områden, erbjuder ett anständigt antal andra tjänster, har en rad ytterligare utrustning för din bekvämlighet, har mycket konkurrenskraftiga priser och de erbjuder bra kundservice.

Territorium

Penske erbjuder lastbil uthyrning för alla typer av rörelser, oavsett om de är lokala eller ett sätt flyttas. De är verksamma i hela landet och även utanför landet.

Detta är ett område deras lastbil uthyrning stiger konkurrenter. Även om företaget inte erbjuda lastning och lossning stöd genom sitt partnerskap med Simple Moving Labor, de har inte några tjänster som hjälper dig att packa eller packa din egendom.

På samma sätt, medan företaget hyr ut skåpbilar och fordonssläp, de inte hyra pickup lastbilar eller rörliga släpvagnar. Dessa tjänster verkar mycket liknar på många sätt, vilket gör det tyckas märkligt att företaget inte erbjuder dessa alternativ.

De har inte heller erbjuda lagrings pod flyttjänster, men dessa är fortfarande ganska ovanligt bland lastbil uthyrning.

På den ljusa sidan, är denna lastbil uthyrning företag samarbetar med både U-Store-It och enkelt Self Storage, så om du behöver en plats att tillfälligt lagra dina tillhörigheter, kan de hjälpa. En annan partnerskap de nu har är Hertz, vilket är intressant eftersom företaget försökte erbjuda sina egna rörliga uthyrning och rekommenderar nu sina kunder besöker Penske.

tjänster

När det gäller lastbilsstorlekar, har företaget ett omfattande urval, inklusive 12, 16, 22 och 26 fot lastbilar.

När det gäller att flytta leveranser och annan tillhörande utrustning, Penske har du omfattas. De kan förse dig med lådor, tejp, bubbelplast, möbeltassar, bäddmadrasser och allt annat du kan tänkas behöva för att korrekt skydda dina värdesaker. De erbjuder också Dolly, remmar och vadderade täcken, vilket kan göra lastning och lossning av din lastbil gå mycket smidigare och säkrare.

Deras prissättning är mycket lik Budget Truck Rentals “och det enda andra företag som är ännu billigare än dessa två är Elite Truck Rental. Vad är intressant med detta är det faktum att Elite Truck Rental existerar endast i Chicago, så att de samarbetar med Penske för enkelriktade rörelser. Det verkar konstigt att du kan hyra en lastbil genom Elite Truck Rental och släpper den på en Penske plats och spara cirka sju hundra dollar mer än du skulle göra om du hyrt genom Penske att börja med.

Naturligtvis priserna per plats varierar kraftigt, så det är möjligt att du kan hitta en 3000 mil resa som kan vara så billig som de som erbjuds av Elite Truck Rental. Om du bara ska använda lastbil runt staden, priserna börjar runt $ 29,95 med en extra $ 0,79 per mil. Försäkring för dessa lokala resor kostar ca $ 18 per dag.

För vår 3000 mil exempel resa från La Mesa, CA till Hinsdale, Massachusetts, skulle den totala kostnaden kommer ut till $ 1735, men medan de flesta andra lastbil uthyrning ger dig tio dagar att göra resan, begränsar de dig till nio dagar. På uppåtsidan kan du ha så många som tre förare på fordonet utan att betala extra avgifter, som säkerligen skulle kunna bidra till att påskynda en lång drag genom att inte begränsa körning till endast en person. När du flyttar en långväga, kommer du att debiteras i samma takt för både 12 och 16 fot lastbilar, så se till att välja den större fordon om du inte alls osäker på hur mycket egendom som du kommer att behöva flytta.

Dessutom, när du bokar på nätet, verkar företaget att alltid erbjuda en 10% rabatt rabatt, så i detta fall en enkel resa bara skulle kosta $ 1561. Även om detta är fortfarande dyrare tack Elite Truck Rental, det är ett stort incitament att boka genom Penske och de flesta människor kommer inte att flytta från området Chicago och därmed oförmögen att boka genom dem.

Extra utrustning

Deras kundservice är stor, särskilt när det gäller att flytta tips på deras hemsida. Medan ett antal konkurrenter erbjuder dessa guider, ingen är så väl genomförda och omfattande som de som erbjuds här. Deras guide täcker inte bara emballage och last tips, men råd om att flytta i dåligt väder, stadsguider, en college-orienterad flytta guide, säkerhetstips och mycket mer. Om du har några frågor om att samordna ditt drag, kan du vara säker på att hitta relevant information på sin webbplats.

Denna lastbil uthyrning företag inte garantera deras tjänster, särskilt hyresbokningsprocessen och se till att om du bokar en lastbil på nätet det kommer att vara där i partiet när du kommer att plocka upp den. Om något går fel under din hyra, lastbilsuthyrning också har du täckt med deras vägassistans, så att du kan vila lätt medan hyra.

Pris

Den enda kundtjänst funktion som vi såg för att företaget inte erbjöd var en pick up service, som kan vara mycket användbar för dem som skickar sina bilar, sälja sina bilar eller inte har en bil. Ändå är detta perk trevligt att ha men är ingalunda obligatoriskt för en rörlig hyra att erbjuda.

Medan vi inte granska Företagen på sin miljöpåverkan, kan de som sysslar med sina koldioxidutsläpp hitta detta företag att vara det bästa alternativet lastbil uthyrning som företaget har frivilligt gått med på att delta i EPA: s SmartWay program och vidtagit många åtgärder för att bidra till att begränsa utsläppen från deras fordon. Bolaget har erhållit högsta möjliga ranking i SmartWay skala, vilket innebär att de har utmärkt bränsleekonomi och miljöprestanda.

Om du behöver hyra en släpvagn, en pickup eller en lagrings pod, kommer Penske förmodligen vara ett bra alternativ för dina rörliga behov. De har mycket rimliga priser, utmärkt kundservice, ett stort urval av rörliga produkter och kan ta dig vart du vill flytta till.

Kundservice

Sammanfattning