ljud maskin – HoMedics Djupt viloläge 2017

Såvitt ljud maskiner går, är detta ett komplett paket. De ljudprofiler är realistiska och naturliga såväl som justeras i både volym och ton. Kvaliteten på ljudprofiler inom Deep Sleep är oöverträffade av tävlingen, och ljudet maskerings förmåga vitt brus profiler utmärkte i våra ljudmaskerande tester. Av dessa skäl är HoMedics djupt viloläge HDS-2000 the Top Ten Gold Award vinnare.

Ljud

Djup sömn har 12 totalt ljud som faller under tre kategorier: vitt brus, vatten och natur. Vatten ljud är havet, regn, åska och bäck. Åskväder ljud är en kombination av ljus regn och rullande åska. Du kan använda knapparna tonjustering på fjärrkontrollen eller på sömn maskinen att manipulera varje ljud. När du skruva upp tonen på åskväder ljud, åskan den mest framträdande, med bas-driven kraschar och ekande resonans som fint emulerar en riktig åskväder. När tonen vrids hela vägen ner, blir regnet spetsen för ljud, med åska undangömt i bakgrunden.

Enligt vitt brus kategori finns fyra ljud att välja mellan: mask, slappna av, lugn och lugna. Masken tonen är speciellt utformad för att blockera externt buller och distraktioner så att du kan ha ostörd sömn. Den lugna inställningen har den lägsta underton; Detta är tänkt att ge lättnad för tinnitus lider. Slappna av är också där för att blockera oönskade rummens buller, medan lugna tonen har den högsta tonhöjd någon av vitt brus. Det är bra att ha mer än ett alternativ för vitt brus; detta sätt kan du hitta det buller som hjälper dig att sova bäst.

Denna vitt brus generator utmärkte sig i våra tester. För våra ljudmaskerings tester använde vi masken tonen inom vitt brus ljudprofiler. Granskare satt i ett rum med ljud maskin som kör medan en granskare utanför rummet skapade gemensamma hushållet ljud. Dessa ljud ingår ett vakuum, en tv, musik och en mixer. Medan ljudet maskinen var på våra testare var praktiskt taget inte att höra trafiken från vägen utanför vår testanläggning, som vanligtvis är ganska högt. Vitt brus tillverkare gjorde också ett bra jobb maskerings konversera buller från TV samt blockera musik från stereon.

Biandaren var den mest störande buller, och medan ljudet maskinen inte helt kunde dölja mixer, tog det bort från den första högfrekventa rev buller. Den plötsliga, kraftiga tonen i ett högt ljud är det som kommer att vakna upp någon. Djup sömn mjukar upp slaget av att ljud bättre än någon annan enhet vi ses.

Såvitt ljudkvalitet går, Deep Sleep låter bara bättre än konkurrenterna. Alla ljudprofiler är rika, realistisk, lugnande och justerbar. Det finns inga hörbara loopar i alla ljudprofiler, som är oerhört viktigt. När du försöker att sova på natten, kan en hörbar slinga bli störande och hålla dig vaken i stället för lulling du sova.

Funktioner

En av de enastående funktioner på HDS-2000 är den sömnterapi alternativet. Detta tar någon av de åtta vatten- och naturljud och övergångar dem till vitt brus efter att du har somnat. Detta är att främja hela natten sömn utan störningar. Den milda övergången är så gradvis att förändringen i ljudet inte kommer att skrämma dig vaken.

Även denna sömn maskin har en LCD-skärm, inte visa den tiden, inte heller har en väckarklocka. Det står med en inbyggd timer för att automatiskt stänga av ljudet maskinen efter 30, 60 eller 90 minuter.

Den HoMedics djupt viloläge HDS-2000 har en elegant design, men det är en relativt lång sömn maskin och har en smal bas, så det kan lätt välta. Talarens grillen är ljusgrå och har en snygg vågig design. Basen i sömn maskin värd för visning och alla kontroller.

Displayen är en LCD-skärm med fyra ljusstyrka. En av inställningarna är total bakgrundsbelysning, medan de övriga tre är mindre justeringar av ljusstyrka utan bakgrundsbelysning. När bakgrundsbelyst, är skärmen lätt att se, särskilt i mörker. LCD-skärmen visar det ljud du lyssnar på samt volymen och tonen i varje ljud.

Varje gång du gör en justering av ljud, inklusive justerings volym eller ändra sömn ljud, ljus skärmen automatiskt. Detta är särskilt användbart när du gör ändringar i din sund maskin i mitt i natten.

Djup sömn levereras med en praktisk fjärrkontroll. Du kan placera din sömn maskin nästan var som helst i rummet och ändå göra justeringar av ljudet utan att behöva lämna din säng. Fjärrkontrollen är liten och låter dig justera varje aspekt av ljudmaskin. Det finns ett spår för fjärrkontrollen på baksidan av sömn maskinen där den fäster magnetiskt. Detta är en fin touch så att du inte tappar fjärrkontrollen.

Design

Deep Sleep täcks av en ettårig garanti. Att nå ut till bolaget via telefon är det snabbaste sättet att få kundsupport. HoMedics erbjuder också e-postsupport om din förfrågan inte är brådskande.

Detta är den bästa sömnen ljudmaskin i vår jämförelse. Det finns inget annat ljud maskin som matchar den djupa sömn ljudkvaliteten eller ljud maskering förmågor. Detta ljud maskin är också justerbar för att passa dina lyssningspreferenser. Tonen kontroll låter dig manipulera ljudet tills du hittar din personliga sweet spot. Sleep Therapy knappen övergångar vatten och naturljud på vitt brus i mitten av din sömn för att hålla dig sover hela natten. Detta ljud maskin hjälper till att inte bara få dig att sova, men hålla dig sover. Det är det bästa valet för sömnbrist.

Hjälp och support

Sammanfattning