manus programvara – Movie Outline 2017

Movie Outline är manusskrivande programvara som har utvecklats av en producerad manusförfattare. Som sådan, äger den omfattande verktyg som hjälper dig att utveckla dina karaktärer och story. Det format också din manus till Hollywood standarder, eftersom alla de bästa manus program gör.

Sammanfattning

Med hjälp av film Outline kan vara lite skrämmande i början. Detta beror på att det är fylld till brädden med berättelsen utveckling och manusskrivande alternativ. Men när du vant Movie Outline arbetsflöde, blir det lättare att använda.

Vad som gör detta manus programvara så användbart är de integrerade utvecklingsverktyg som hjälper dig att hålla koll på dina karaktärer och story. Du kan organisera och färgkod berättelse element i tre akter struktur via Powerview verktyget. Detta ger dig möjlighet att strukturera handlingen, ordna scener och planera teckenbågar.

Movie Outline ger guider som du kan använda för att bygga karaktärer, scener och strukturera dina berättelser. Eftersom någon bra historia kräver avsiktlig pacing, trovärdiga karaktärer och tät, tvingande scener, dessa guider gå en lång väg mot att hjälpa dig hantverk en berättelse som kommer att hoppa från sida till skärmen på ett sådant sätt att en publik kommer att uppskatta.

När du har utvecklat din berättelse struktur och tecken i Movie Outline, formaterar detta manus programvara din manus till Hollywood standarder, med hjälp av Tab och Enter tangentkommandon. Dessa åtgärder är ganska standard för manus programvara.

Du kan också lyfta endast dialogen och tecken sett som hjälper till med skrivningar. Den del av ett skript som oftast behöver skrivas om är vanligtvis dialogen, eftersom det är svårt att skriva en dialog som låter naturligt, och inte högtravande eller falska.

Korrekturläsning inslag i denna manus programvara är ganska noggrann, ger dig tillgång till en kraftfull ordbok och synonymordbok. Den omformulering funktioner är fasta och liknar vad du skulle hitta i andra manusskrivande programvara, oavsett om du bara göra en översyn för att göra skriptet starkare eller on-the-set skrivningar under fotograferingen.

Movie Outline är en fullt utrustad screen program som hjälper dig att utveckla dina karaktärer och story, och skriva manus till Hollywood standarder. Även det stora antalet funktioner och verktyg kan bli överväldigande för en vanlig film som just har börjat, kommer mängd resurser hjälpa början manusförfattare oerhört.