översättningstjänster – Edge professionell översättning 2017

EDGE Professional Översättning primära kompetensområde är affärer översättning, och som våra tester visar, gör det här ganska bra. Noggrannhet priser, men vid den nedre änden av vår lineup, var mer än tillräckligt för att kvalificera detta språk översättningstjänst som en av våra topp tio. Vi begärde inte någon skyndsam tjänster och så citat och översättningar kom i en något långsammare än många på vår uppställning. Dock kommer företaget normalt arbetar för att möta någon deadline du ger den. Och medan de flesta översättningstjänster strävar efter att stödja så många språk som möjligt, tar EDGE en annan strategi, med en stram inriktning på 12 språk. Dessa inkluderar enkla och traditionell kinesiska, brittiska och amerikansk engelska, kanadensiska och europeiska franska, latinamerikanska och europeiska spanska, brasilianska och europeiska portugisiska, tyska och japanska.

Sammanfattning

EDGE Professional Översättning är kapabel av litterära, utbildnings- och juridiska översättningar samt affärs- och marknadsförings översättningar. Företaget erbjuder certifierad översättning till de rättsliga och utbildningsmarknaden, som båda är områden där certifierade översättningar ofta krävs. Auktoriserad översättning består av en översättning åtföljas av ett intyg som undertecknats av en översättare som garanterar att översättningen är korrekt och fullständig.

En enastående egenskap hos denna översättningstjänst är dess online kundportal. När du loggar in på ditt konto, kan du följa utvecklingen av dina översättningar, beställa nya projekt, hämta översatta dokument och uppdatera dina kontaktuppgifter. En online-kundkonto är viktigt eftersom det gör att du kan få projektuppdateringar när som helst utan att behöva nå ut till en projektledare. Vi vill särskilt översättningstjänsten säkra elektronisk leverans av översättningar, det minskar projekt handläggningstid, så att du kan få översättningar lite snabbare.

EDGE Professional Översättning ger också kostnadsfria verktyg översättnings. Bolaget har understryka att eftersom dessa är maskinöversättningsverktyg, de är inte lika tillförlitlig eller noggrann som mänskliga översättare skulle vara. Men verktygen är användbara för om du behöver översätta ett par ord för referens eller personligt bruk.

EDGE Professional Översättning levererar korrekta översättningar för språken som stöds, men det är ingen tvekan om att tjänstens erbjudanden är mycket smalare jämfört med andra företagstjänster översättnings på vår uppställning. Dessutom har företaget inte har samma utbud av högteknologiska funktioner som vissa tjänster erbjuder. Till exempel saknar desktop publishing, lokalisering av programvara och kulturell rådgivning. Vidare har tjänsten inte har några relevanta certifieringar industrin, även om det ger certifierade översättningar och utnyttjar modersmål översättare.

EDGE Professional Översättning brist på språkstöd och begränsat utbud av tjänster ger sina poäng ner, särskilt jämfört med större och mer mångsidiga översättningsföretag i branschen. Men överträffar denna verksamhet översättningstjänst på dokument översättningar som gjorts under de 12 språk och dialekter det stöder. Om de språk som du använder oftast finns på listan, är detta en översättningstjänst som mycket väl kan vara värt att kolla in.