översättningstjänster – Straker Translations, 2017

Straker Translations är en översättningstjänster plats med en global räckvidd. Företaget har över 20 kontor runt om i världen, med stora produktionscentra i Barcelona, ​​Spanien, och Auckland, Nya Zeeland. Tio av dessa kontor i Nordamerika. Genom att ha kontor över hela världen, är Straker Översättningar kunna erbjuda kontinuerlig 24/7 tjänster till sina kunder affärsöversättnings. Över 5000 professionella översättare stöder Straker Translations.

översättning

Översättare erbjuder många områden specialitet, utöver sina språkkunskaper. Översättningsbyrån kan använda dessa kunskaper för att erbjuda en lång rad tjänster, som inkluderar typiska dokument översättningar, certifierade översättningar, multimedia översättningar, webbplats översättningar, lokalisering av programvara och desktop publishing. För sitt breda globala erbjudande, dess exceptionella ackreditering, dess höga kvalitet och billiga översättningar, och dess snabba handläggningstid, Straker Översättningar tjänar våra Top Ten Gold Award.

Den Straker Translations byrå erbjuder exceptionellt noggranna och billiga företagstjänster översättnings. När vi startade våra tester översättnings en av våra första observationer om Straker Translations och dess personal var bara hur snabbt och effektivt de används. Efterfrågade citat kom i minuter och fick en perfekt hastighet Citat Procent poäng på vår översiktliga granskning.

Översättningar var oftast återvände samma dag eller inom tjugofyra timmar, vilket också är en av de snabbaste handläggningstider av alla våra tio tjänster. Speedy handläggningstider likställa ibland sämre översättningar, men utifrån våra tester inte Straker Översättningar inte offra kvalitet för hastighet. I varje fall, förutom att vara tillbaka i tid, våra provöversättningar från Straker var mycket nära att bli 100% korrekt. Och som vi arbetat med infödda talare på våra tester, dessa språkexperter kommenterade även på den släta, modersmål klingande flöde av Straker s översatta dokument.

En annan aspekt av den tjänst som vi funnit särskilt imponerande var att byrån citat ingår arbetar inuti nästan alla moderna filformat. Detta är en enorm tidsbesparing för desktop publishing eller grafisk designavdelning eftersom hela dokumentet inte behöver formateras eller utformas varje gång du väljer att ha det översätts till ett nytt språk. Om du behöver manipulera eller göra små ändringar för att göra det möjligt för samma information som ska presenteras i samma utrymme, Straker Translations “skrivbords förlag är också glada att göra det åt dig för en liten avgift.

För att sätta kostnaden i perspektiv, var var och en av de begärda citat som Straker Översättningar skickade oss långt under genomsnittet för hela vår lineup och mindre än hälften av kostnaden för vår dyraste tjänsten. Detta var trots det utbud av tjänster och kvaliteten på myndighetens arbete är i nivå med den övre delen av våra tio recensioner.

Ackreditering

Straker håller många av de certifieringar vi kontrollerat på denna översyn, inklusive branschstandard certifieringar som ISO 9001 och EN 15038. Dessutom erbjuder översättningstjänsten företaget infödda språk, och ofta mycket ackrediterade översättare. Webbplatsen i sig är en demonstration av företagets förmåga översättnings. Klicka på en flagga i baren på sidan och välj ditt val av någon av sex språk.

Om ditt arbete kräver översättningar för många olika delar av världen, erbjuder Straker Översättningar de flesta av sina tjänster på 80 olika språk. Och som en eller två av de andra tjänster på vår lineup, Straker Translations gör språkombyggnadsprojekt både genom en kundportal på hemsidan och genom en nedladdningsbar översättning API (application programming interface) som du bygger på din webbplats eller applikation. Detta API tillåter nästan-omedelbar mänsklig översättning av beskrivningar av även de snabbaste rörliga nya varor och tjänster. Du kan komma åt samma funktioner med antingen webbplatsen eller instrumentbrädan. Med tanke på att instrumentpanelen är mycket snabbare, är instrumentpanelen tillvägagångssätt billigare och effektivare.

Du kan hitta alla typer av kundinformation på Straker webbplats, inklusive intressanta artiklar i Straker Translations “informativ blogg. Du hittar också imponerande referenser från kunder. Och om du behöver ställa en fråga, kan du få det svarade snabbt genom översättningstjänsten väl bemannade och informerade representanter chatt.

Ny till vår lineup, Straker Översättningar tjänar sin plats som en ledare i vår topp tio lineup för en uppsjö av alternativ som inkluderar omedelbart uppmärksammas dokument översättningar, certifierade översättningar, multimedia översättningar, webbplats översättningar, lokalisering av programvara och desktop publishing. Dessa tjänster tillhandahålls av infödda talande översättare som bor och arbetar runt om i världen. Och inte bara denna verksamhet översättningsbyrå tillhandahålla dessa fullservice översättningar på ett snabbt och effektivt sätt, gör det så till extremt konkurrenskraftiga priser. Företaget har ett stort antal bransch certifieringar och ackrediteringar som hjälper försäkra er om den höga kvaliteten på sina prisvärda översättningar. Dessutom, vart och ett av våra tester översättnings bekräftar att byråns arbete är exceptionellt noggrann och lokal klingande.

Support och resurser

Sammanfattning