papperskorgen komprimatorer – Broan Elite 2017

Den Broan Elite XE under disk skräp komprimator har den högsta papperskorgen packning finns på en 6-till-en komprimeringsförhållande. Avfallspackare levereras med en kontrollpanel som gör att du kan fördröja packningscykeln och kommer att hålla det i upp till två timmar för att hjälpa papperskorgen behålla sin form. Det har också enkel åtkomst för rengöring, inbyggd lukt, anpassningsbara skåp och en dold spark. Den Broan kommer i höjder mellan 34 och 35 inches, alla med en bredd av 14 7/8 inches.

Vid en sex-till-ett-förhållande, har Broan Elite XE en kraftfull komprimeringskraft på 3000 pounds. Detta innebär att du kommer att gå ut till trottoaren sex gånger mindre än du använder för att. För stora familjer, kan det innebära en minskning till en gång eller två gånger i veckan. 3/4 hästkrafter motor innebär också en tystare upplevelse, en viktig egenskap när den används med fördröjd packning. Med Broan Elite, kan du ställa in timern att packa i de tidiga morgontimmarna utan att oroa dig att vakna upp.

Maskinen har ett fullständigt svängande, vändbar dörr som gör det möjligt för facket att rulla helt från enheten och innehåller en full-extension skräp hink. Detta innebär att när det är dags att rengöra sopor komprimator, kommer det att vara lättare att torka av de svåråtkomliga hörn. Skopan front sänker också, vilket bör göra att ändra påsen lättare när hemmapapperskorgen komprimator är full.

Trash komprimatorer har ett stigma baserat på lukt. Människor tenderar att oroa sig för att hålla skräp runt längre betyder smellier skräp. Den Broan Elite XE använder en unik formel som är placerad i ett vax bas. Basen är uppdelad i sex individuella segment som varar månaden. Så ska du bara behöva byta ut order neutraliserande skiva varje halvår.

Den Broan Elite XE finns i flera dekorer som matchar dina befintliga skåp, vilket gör att du inte har ett lapptäcke av dörr stilar. Dörren kan utrustas med samma trä som din nuvarande paneler om du vill dölja den helt, eller så kan du välja rostfritt stål, svart eller vitt.

En annan funktion som hjälper till att dölja papperskorgen komprimator är dess spark. I stället för en utsatt kick, blandar tå sparka i det försänkta botten flesta skåp. Detta döljer inte bara sparka, men ser till att det inte rört misstag vid roaming i köket.

Detta är en papperskorg komprimator som har övervägt några bekymmer du kan ha om packning. Kapaciteten är hög, det döljer väl i skåp och lukt neutralisering system kräver lite underhåll. Fördröjningen funktion sparar också en hel del tid.