papperskorgen komprimatorer – Gladiator Garage, 2017

Gladiator Garage Compactor ger dig fördelarna med en papperskorg komprimator utan att ta upp extra räknaren utrymme i köket. Den hjul komprimator kan lagras där du har ett utlopp. De främre hjulen låser genom att trampa på en spak och bakhjulen svänga för enkel förflyttning. I likhet med kök skräp komprimatorer, Gladiator öppnas med en spark och har ett fack som glider ut på räls. Den har också ett hållbart metalltäckmantel för att hantera påverkan på en undanskymd plats. Med hjulen på, är apparaten 38 inches tall och 15 inches bred.

Detta skräp komprimator har en kapacitet på 1,4 kubikfot och en kompressionskraft av 2200 pounds per kvadrattum. 4-till-1 kompressionsförhållande är på den nedre änden, men det fortfarande ger dig fyra gånger färre resor till trottoarkanten. Med en lägre kompression kommer en lägre kostnad, dock, vilket gör den idealisk som en andra papperskorg komprimator för återvinnings som aluminiumburkar eller plastflaskor. Och, eftersom avfallet komprimatorn är i garaget, kan den också användas för färskvaror som tenderar att lukta efter några dagar.

The Gladiator är också mobil. Det hjul vagn kan du få komprimator till papperskorgen i stället för dragande papperskorgen till soptunna utanför. Detta innebär att du kan hjul ut till din uppfart när du rensar ut bilen eller städa upp efter en familj part. Om du behöver för att genomföra skräp till enheten levererar spark handsfree.

Driften av Gladiator är grundläggande. När lådan öppnas, kommer en switch ställa hem papperskorgen komprimator till eller från. Det tar ungefär en minut för väduren att slutföra en fullständig komprimering. Det finns också en anti-jam funktion. Eller om du kan höra baggen kämpande eller något är i komprimatorn som inte borde vara, att helt enkelt öppna dörren kommer att stoppa cykeln och returtryckkolven till utgångsläget.

Utseendet av detta avfall komprimator är robust och avsedd för garaget. Dörren är grafit och skulle smälta väl med en verktygslåda. Detta innebär begränsa komprimator estetiskt, dock. Det skulle se ut hemma i ett kök om du väljer att använda den i ditt hem. Så länge du är bra med utseendet, kommer dock den största fördelen med sin rörlighet. Du kan använda den på vägen, på en arbetsplats eller i parken.

Gladiator trash komprimator inte komma med en massa extra funktioner. Det finns ingen deodorizing systemet och ingen fördröjd start alternativ. Dess packning är lägre än typiska hushållspackare också. Ändå är den största fördelen sin uppfinningsrikedom och flexibilitet, något du inte hittar i papperskorgen komprimatorer installeras under en räknare.