pinne vakuum – VonHaus, 2017

Den VonHaus 2-in1 Upright Stick fungerar som en traditionell lång dammsugare med hjälp av ett förlängningsrör eller som en handhållen vakuum, vilket gör att en lätt, bekvämt alternativ för rengöring av möbler och draperier. Den stora 1,2-liters damm bin kapacitet betyder behållaren behöver tömmas mer sällan än andra mindre modeller. Vi var inte imponerad, men med dess övergripande dammsugning prestanda, och webbplatsen erbjuds mycket lite i form av kundsupport.

Sammanfattning

Denna pinne dammsugare inte utföra bra på mattan. Det tog sex passerar för att plocka upp allt damm och skräp vi sprider ut. På lövved det var värre, vilket kräver en totalt åtta passager. Detta vakuum är inte ett bra val om du har husdjur i ditt hem. Den VonHaus helt enkelt inte gör bra med att plocka upp klängig päls. I vår djur hår test bara det plockas upp hälften av håret vi sprider ut, det värsta av de tio stick vacs vi testade. Den VonHaus levereras med ett vridbart huvud, men det saknar rörelseomfång och inte ge dig möjlighet att ändra riktning hela 90 grader.

Den VonHaus har en trevlig övergripande design och känsla. Huvudet svänger mjukt och flyttbara handdammsugare sitter lågt på vakuum och inte lägga mycket vikt. I själva verket gör dess nedre driven motor detta den lättaste vakuum vi testade. Med en tom soptunna, kommer VonHaus in på drygt 3 pounds.

Ett stort intresse var att, trots saknar kraft och prestanda, vakuumet var ovanligt högt. Vi testade det på en volymnivån 96,5 decibel, vilket är dubbelt så högt som de bästa stick dammsugare. Bullret var skärande och nästan kräver öronsnäckor att använda när du dammsuger

Den VonHaus webbplats lämnar också mycket övrigt att önska. Det är svårt att navigera och det finns inte en sida ägnas specifikt till denna modell. Det finns inga frågor och ingen direkt kundtjänstnummer. Om du hamna förlora den manuella, du är ute på tur. VonHaus inte har en handbok som referens.

Vi hade stora förhoppningar för detta vakuum, men VonHaus föll kort. Den har ett trevligt utseende, glider mjukt och väger lite, men den presterar dåligt på alla underlag och inte har sugeffekten som krävs för inbäddade djurhår eller annat skräp som inkom djupt i mattan. Om du letar efter en pinne vakuum baserad på rengöring stora mässar, bör du överväga att titta på en annan modell.