rederier – Bolt Express 2017

Bolt Express är ett rederi som gör transporter lättare för företagen. Detta företag skickar transporter av alla storlekar runt om i landet och till Mexiko och Kanada. Det ger satellitövervakning på alla lastbilar och släpvagnar så att du kan övervaka dina transporter och försäkring är tillgänglig för dina paket. Men bara skickar företaget transporter av företag, inte individer, och det saknar flera funktioner.

Sammanfattning

Denna leverans leverantör erbjuder flera sjöfart, inklusive expedierade sändningar och internationella transporter, men endast till Kanada och Mexiko. Den ger också transporter på lördagar, vilket är en stor fördel för denna typ av tjänster, särskilt en som arbetar främst med företag. Det levererar också i vissa avlägsna platser.

En annan fördel med att använda Bolt Express är det finns ingen storleksbegränsning på försändelsen du skickar. Det skickar också en mängd olika objekttyper, inklusive backar, lådor, möbler och till och med föremål av högt värde. Men det inte leverera några farligt gods eller levande djur.

Det finns bara en handfull av Bolt Express platser, vilket begränsar tala med representanter personligen. Men du aldrig behöver oroa sig för lokaliseringen av ditt paket med detta företag. Satellitspårningsverktyg finns på lastbilar och släpvagnar som används för att leverera sändningar. Detta gör det möjligt att hålla ett vakande öga på alla dina försändelser.

En mobil applikation är tillgänglig för iPad och iPhone-användare som låter dig spåra din sändning direkt från din mobila enhet. Du kan också visa information om paket, pickup gånger och leveransdatum. Vi är imponerade med den mobila applikationen, men skulle vilja se den tillgänglig för andra operativsystem.

Om du vill tala med en Bolt Express representant, e-post, telefon och chatt support finns. Vi blev imponerade med det stöd vi fått via chatt från företaget, men det tog flera dagar innan vi fick något svar via e-post från representanter. Det finns också begränsade resurser på bolagets hemsida. Vi kunde inte hitta några artiklar eller videoklipp om företaget, inte heller finns det en hastighet kalkylator på företagets webbplats som ger en uppskattning om transport med detta företag.

Detta Rederiet har många fördelar, bland annat några storleksbegränsningar och en mobil applikation. Det finns också satellitspårning på dina sändningar. Det finns emellertid även nackdelar med denna tjänst. Det är inte skicka försändelser för individer eller internationella länder förutom Kanada och Mexiko. Sammantaget gör Bolt Express skicka och ta emot paket en enkel process, men dess tjänster är begränsade jämfört med de bästa fraktleverantörer.