rökdetektorer – Nest Skydda rökdetektor 2017 – Top Tens

Nest Protect 2nd Gen Trådlös rökdetektor körs på batteri och fungerar oberoende av ditt hem elektriska system. Bland de bästa rökdetektorer för bonusfunktioner, såsom smartphone-anslutning, röstlarm och säkerhetsbelysning, kommer det med omfattande kundsupport.

Sammanfattning

Denna brandvarnare skiljer sig från andra på marknaden med sin egen split-spektrum sensor. Företaget hävdar sin sensor kombinerar förmågan att upptäcka pyrande bränder, såsom de detekteras av fotoceller, med förmågan att upptäcka flammande bränder Eftersom tekniken skiljer sig från traditionella jonisering sensorer, kan det vara klokt att använda Nest Protect i kombination med en traditionell jonisering larm. Det gör uppfyller minimikraven för rökdetektering i USA.

Dessutom Nest Protect 2nd Gen innehåller en kolmonoxid (CO) detektor. Eftersom CO-detektorer är egentligen bara nödvändigt om du använder bränsle-bränning apparater i hemmet, använda en eldstad ofta eller har en intilliggande garage, denna kombination funktion kan vara overkill eller helt onödig.

Denna enhet fungerar på batteri, vilket innebär att du kan installera detektorerna i äldre hus med elektriska system som inte är hårdkodade för att rymma brandvarnare. Medan en av fördelarna med hårdkodade rökdetektorer är att de kan sammankopplas med varandra för att låta ut när endast en av dem är löst, drivs Nest batterienheter också kan sammankopplar. Den totala gräns för antalet sammankopplade larm boet Protect 2nd Gen kan rymma är 18 per hem.

När funktioner är berörda, rankas denna rökdetektor hög. Förutom låg batterivarningsljus, röstlarm som talar om vilken typ av nödsituation, och säkerhets lampor som lyser mörka eller rökiga rum, kan larmfunktioner styras från din smartphone via en app. Du kan ställa in programmet för att skicka meddelanden via din smartphone om ett larm utlöses när du inte är hemma. Du kan också tysta larm från din smartphone utan att behöva komma åt enhetens fysiska larm hush knappen.

Hjälp och support för Nest Protect 2nd Gen är heltäckande och omfattar telefon och e-post. Det finns också en aktiv online-databas med felsökning guider och frågor där du kan få svar på dina frågor. Denna brandvarnare faller kort, men i dess begränsade två års garanti. De allra flesta rökdetektorer komma med 10-års garanti som säkerställer längre livslängd för din investering.

Nest Protect 2nd Gen trådlös rökdetektor är tung på funktioner och har en unik estetik som tjänar till att separera den från traditionella brandvarnare. Det är en av endast två batteridrivna brandvarnare i vår topp 10 lista som är i stånd att sammankoppla trådlöst med andra enheter av samma märke och modell, varnar dig snabbare på närvaron av rök eller CO i ditt hem än larm som låter off individuellt. Den levereras med en kort två års garanti.