röstigenkänningsprogram – Drake för Mac 2017

Mac-användare har inte valmöjligheter PC-användare har när det gäller att röstigenkänningsprogram, men draken för Mac är ett botemedel för detta problem. Det finns funktioner som är lika vad vi har sett i PC-inriktade program. Men detta tal-till-text program diktamen förmågor är inte riktigt lika smidigt som högre rankade konkurrenter. Ändå är det fortfarande överträffar de flesta konkurrenterna när det gäller noggrannhet och prestanda. Det är också ett bra alternativ om du har en Mac och vill ha mjukvara röstigenkännings som kan utföra med några av de bästa ute. Den har alla de egenskaper och funktioner som behövs för att tjäna vår Top Ten Recensioner Bronze Award.

Dictation

Nästan alla funktioner som finns i Windows-inriktad röstigenkänningsprogram ingår i Drake för Mac. Du kan anpassa kommandon, skapa en röstprofil och träna programvaran för att fånga nyanser i din accent och vokabulär. Dessutom låter en statusikon bekvämt du veta statusen på mikrofonen vid en given tidpunkt. Så om du arbetar hemifrån, du kommer inte, till exempel, disciplinera ditt barn och råkar skicka din vän i ett e-post medan dikterar.

En annan bonus med detta program är dess förenlighet med Mac-baserade program som iPhoto och iMovie. Det erkänner kommandon för dessa program och minns de steg du tar för att använda dem.

Denna programvara har också fördelen av röst transkription kapacitet, vilket inte är vanligt i billigare programvara, samt Bluetooth kompatibilitet. Denna programvara kommer att effektivt transkribera innehåll från en enda högtalare, oavsett om det är du eller någon annan. Som med alla röstigenkänningsprogram, men kommer programmet att bli mindre effektiv på att dechiffrera inspelningar av möten med flera högtalare eller ens intervjuer med två eller fler personer. Det är bäst lämpad för att transkribera single-högtalar inspelningar.

Du kan välja att få ett programpaket med ett Bluetooth-headset som ingår, men du måste betala lite mer än med baspaketet. Nuance är bra om att erbjuda Bluetooth alternativ med sin drake programvara, men detta är inte normen. Med de flesta röstigenkänningsprogram, måste du köpa en mikrofon separat eller använda ett du redan har. De flesta bärbara datorer är nu utrustade med mikrofoner, dock så om din bärbara dator har redan en mikrofon du helt enkelt koppla din programvara till datorns mikrofon.

Röstigenkänningsprogram delvis definieras av sin förmåga att följa kommandon som går utöver dikterar text, och draken för Mac har samma förmåga som PC-programvara. Du kan öppna och stänga program som Safari, Gmail, Outlook och Microsoft Word, och du kan navigera och maximera flera mappar som du arbetar med projekt.

röst Verktyg

Programvaran är lika snabbt på att utföra funktioner som andra vi granskat så länge du enunciating tydligt och korrekt med minimala verbala felsteg. Till exempel, om du har programmerat den för att öppna en viss mapp, kan det ha problem efter kommando om du mispronounce ett av orden eller om det finns mappar med liknande namn.

Precis som sin PC motsvarighet, innehåller denna programvara PC Anywhere app som fungerar med både iOS och Android-enheter. Det synkroniserar alla de inställningar du har angett som standard i programvaran med dessa enheter, så att du kan söka på webben, skicka e-post och andra uppgifter med hjälp av rösten när du är på språng. Denna app gör att du kan importera och exportera dokument du dikterar till och från populära molnbaserade dokumentdelningsverktyg från din iPhone.

Nuance, utgivaren av draken programvara, gör ett grundligt arbete för att ge Mac-användare med PC-centrerad programfunktioner när det gäller kommandon. Du kan ha den översätter tal och korrekt röst-till-text diktamen lika lätt. Även om detta är den mest exakta Mac-program Drake har ännu inte släppts, betyder inte prestera på riktigt samma nivå som den bästa draken PC-programvara. Med detta sagt, dess hastighet av noggrannhet bättre än de allra flesta av tävlingen.

Du kan diktera och redigera ett dokument snabbt och enkelt när du har alla dina inställningar inrättas. Standardinställningarna inkluderar saker som programmering programvaran för att stava ut ett till nio och använda siffror för 10 och uppåt. Siffror är något mjukvaran kommer att presentera inkonsekvent tills du programmera den som du vill ha det.

När du har den inställd på det sätt du vill, kan du navigera smidigt genom ett dokument. Med ett enkelt kommando som “sätter innan Steven Spielberg – den stora Hollywood-regissören kommatecken.” Eller om du vill ändra formatering, kan du kommandot programvaran till “kursivera Vägen” eller “versaler – komma ut -. Utropstecken” Du kan ge sådana kommandon som du går eller infoga dem i efterhand. Det är kul att använda och du kan redigera så fort du kan tala kommandon.

Hjälp och stöd från Nuance är typiskt top notch, och draken för Mac håller generellt att trenden går. Det finns online tutorials och inbyggda dem att lära dig programvaran innan du börjar använda den. YouTube har ett antal hjälp och koncisa utbildning videor som hjälper dig att lära dig programmet på djupet så att du gå längre än en nybörjare snabbt, och du kommer att känna sig bekväma med det. Chatt är både på bolagets hemsida och inbyggd i mjukvaran, så att du har tillgång till hjälpcentret för Nuance under alla kontorstid. Varje gång vi kontaktade en representant, verkade personen att vara respektfull, på uppgiften och väl insatt i programvaran.

kommandon

Drake för Mac är nästan helt till normerna i sina motsvarigheter Windows. Den har tillräckligt med funktioner för att anpassa programmet väl till din röstprofil, och dess kommandon kan vara specifika och allomfattande. Det kommer att transkribera dokument och låter dig utöka dess funktionalitet på vägen med en app som synkroniserar programmet till din iPhone. Det kan göra mål lite bättre på sin diktamen noggrannhet poäng, men det får fortfarande en stark rekommendation från oss.

Hjälp och support

Sammanfattning