scrapbook tryckeritjänster – MyPublisher 2017

MyPublishers hemsida är professionella och välorganiserad, så att du enkelt navigera från en funktion till nästa. Denna tryck tjänst erbjuder mer än bara fotobok och klippbok skapande. Du kan även skapa kort, brevpapper och fotokalendrar, som alltid gör stora gåvor. Polerad som det kan vara på ytan, men när du får i de olika program som du måste hämta för att skapa dessa olika projekt, känner vi tryckeriet saknar funktioner som vi skulle förvänta sig att få, inklusive scrapbook designverktyg bortom tema mallar.

Sammanfattning

Innan du kan använda den här tjänsten, måste du ladda ner Digi-Scrapbook, som är en fri programvara. Du kan välja att använda en av de åtta teman alternativ, eller att använda en tom duk. Vi rekommenderar att du använder ett av de teman alternativ, som Digi-Scrapbook har men några scrapbooking utsmyckningar tillgängliga. För att bekämpa detta problem, bestämde vi oss för att ladda ner gratis klippbok bakgrunder och element från en tredje part källa. Vi sparade elementen i JPEG-format. Vi har faktiskt kunnat använda dessa fria element i andra applikationer utskriftstjänster har vi försökt. Men till vår bestörtning, Digi-Scrapbook skulle inte tillåta oss att använda dessa. Mycket nedslående.

Om du väljer att skapa en fotobok, som också är ett bra alternativ för att dokumentera dina favoritminnen, kommer du att börja genom att välja att använda Enkel Publisher eller Anpassad Publisher

Vi känner att MyPublisher verkligen möjliggör kreativa, unika fotoböcker. Du kan välja mellan fyra olika täck alternativ, som alla är fantastiskt. Dessa inkluderar

Innan du beställer din bok, kommer tryckeriet generera en felrapport, som kommer att ange varje fråga som boken har och inkluderar där du kan hitta problemet.

För att skapa några fotoprojekt, inklusive en fotobok, kalendrar och kort, måste du hämta ytterligare en ansökan, MyPublisher programvara. Denna ansökan är gratis och installeras på bara några minuter. Om du vill skapa en klippbok eller enskilda sidor, då måste du ladda ner ett annat program, som kallas Digi-Scrapbook, som, som tidigare diskuterats, erbjuder knappt några funktioner. Vi känner att det är lite överdrivet att få oss att hämta två program.

Du lätt kan ladda upp bilder från din dator, vilket inkluderar möjligheten att även ladda upp från en CD, SD-kort eller USB-minne. Du kan inte ladda upp bilder från din Facebook eller Flickr-konton, dock.

När du loggar in på ditt MyPublisher konto, kommer du att kunna se varje beställning du har gjort. Detta kommer att göra åter beställa böcker enkelt.

Du kan ta kontakt med denna utskriftslösningar webbplats via telefon, som är tillgänglig måndag till fredag ​​från 09:00 till 21:00 EST och lördag och söndag från 09:00 till 17:00 EST. Online kundservice har samma timmar. Du kan också fylla i ett webb e-postformulär och, enligt MyPublisher, kommer de att komma tillbaka till dig så snart som möjligt, oftast inom fyra timmar.

Webbplatsen har chatt stöd, men svarstiden var hemskt. Vi väntade flera minuter mellan varje fråga vi ställde. Vi äntligen trött på att vänta och bara tittade på vanliga frågor för mer information.

MyPublisher har några fantastiska professionella funktioner, inklusive de olika bokomslag alternativ. Vi uppskattar också att de ger dig ett val att få dem automatiskt fylla sidorna för dig med hjälp av enkla Path, eller att du kan skapa dina sidor manuellt. Vi är mycket besvikna över bristen på scrapbook alternativ, inklusive alla typer av utsmyckningar och det faktum att du måste hämta två separata program för att slutföra olika fotoprojekt.