scrapbook tryckeritjänster – Scrapbooks Please 2017

Scrapbooks Please inte gör det enkelt att skapa och skriva ut klippböcker. Den Scrapbooks Vänligen webbplats fungerar tillsammans med sin syster webbplats, Scrapbooks Flair. När du kombinerar funktionaliteten hos dessa två tryckeritjänster och ett program, du får en scrapbooking verktyg som kan skapa fotoböcker och olika fotopresenter, men när du är klar hoppar mellan mjukvaran och de två webbplatserna, kanske du undrar om det är värt avancerade akrobatik.

Sammanfattning

Scrapbooks Please har förmågan att skapa en klippbok, men boken kommer att bara ha bilder. Det blir inga gränser, bakgrunder, utsmyckningar, ramar eller andra klippbok element som du antar skulle vara tillgängliga på en klippbok utskrift webbplats. Om du verkligen vill skapa en klippbok som har dessa personlig prägel, då kan du ladda ner Scrapbook Flair digital programvara. Denna scrapbook album tjänsten påminde oss om Photoshop eftersom du bygger bilder lager på lager. Inom Flair programmet kan du redigera dina bilder, skapa egna färger för din text och lägga till fotoeffekter såsom mosaik, oskärpa, relief och mer.

Du kan ladda upp bilder som du har sparat i en JPEG, PNG, BMP eller GIF-format. Du kan också importera bilder från din dator, USB-enhet och SD-kort. En av våra favoritfunktioner på denna webbplats är möjligheten att du måste spara varje sida som du skapar som en enskild JPEG. Du kan också spara hela färdig scrapbook som en JPEG.

Klippbok utskriftstjänst erbjuder en mängd olika kvalitetspappersval som du kan skriva ut dina fotoprojekt på. Du kommer att få prover av samma bild tryckt på alla typer av papper som de erbjuder.

Scrapbook Flair kan vara den plats som du skapar din gästbok, men Scrapbooks Please är där du kommer att skriva ut allt. Så, på Scrapbooks utskrift sidan, är platsen som en butik där du kan välja storlek på din bok, vilken färg det kommer att bli och vilken typ av papper det kommer att tryckas på. Scrapbook Flair har mer av en gemenskap känsla med bloggar, forum, gallerier och mycket mer.

För att skapa en fotobok som faktiskt har utsmyckningar, bakgrunder och andra scrapbooking element, måste du använda Scrapbook Vänligen tillsammans med sin syster webbplats, Scrapbook Flair. Vi visste inte var att gå eller vad man ska göra. Vi hittade det hela förvirrande.

Första gången vi uppladdade bilder till Scrapbooks Snälla, platsen berättade att bilderna var “mindre än perfekt upplösning.” Så vi försökte igen. Vi laddade upp bilder som vi visste var hög upplösning och utvalda mindre fotoboks storlek, 8 x 8. Återigen dock, fick vi veta att våra bilder inte har önskad upplösning. Vi försökte och försökte igen, och kunde slutligen att hitta bilder med de rekommenderade pixlar 2550 x 3330, Scrapbooks Please rekommenderas.

Denna scrapbook utskrift tjänsten inte ger kaliber alternativ som vi föredrar. Du kan fylla i ett kontaktformulär och skumma igenom avsnittet Vanliga frågor, som kommer att vara olika för både Scrapbooks Please och Scrapbook Flair.

Vår erfarenhet med Scrapbooks Please och Scrapbook Flair var tidvis förvirrande och frustrerande. Vi känner att klippbok program tillgängliga via Scrapbook Flair har några bra funktioner och om du har tålamod (en hel del av det), kan du skapa en vacker klippbok. Men vi önskar att de skulle sätta deras egenskaper tillsammans i en webbplats.