scrapbooking programvara – MyMemories Suite 2017

Fördelen med digital scrapbooking programvara är det sparar tid jämfört med traditionella pappers metoder samtidigt tillåta för kreativitet. MyMemories Suite, vår Top Ten Gold Award vinnare, är det bästa exemplet på denna balans mellan moderna scrapbooking program.

Design

Från början till slut, hjälper denna programvara du skapa ett elektroniskt album som verkligen är din egen – även om du använder en mall. Eftersom alla MyMemories “mallar är justerbara och anpassningsbara, kan du enkelt ändra arbetsytans storlek, rotera objekt, lägga till extra utsmyckningar och justera lager för att passa ditt projekt. MyMemories Suite innehåller hundratals papper, utsmyckningar och mallar, men du kan också hämta ytterligare objekt från onlinebutik.

Vi ställde upp produkterna i vår digital scrapbooking programvara översyn så att våra egna interna designers kan bedöma kvaliteten på hela scrapbook kit, digitala utsmyckningar och andra element som kommer med varje elektronisk scrapbooking program. MyMemories mönster blev väl mottagna. Naturligtvis kan du redigera och ordna alla de ingående grafik och de du kan köpa i MyMemories “tillhörande online-marknaden, men har en bra design till att börja med är avgörande.

Denna programvara erbjuder hundratals högkvalitativa konstruktioner så att du inte behöver spendera timmar med att försöka skapa precis rätt utseende, designa allt för hand i ett program som Photoshop. Du kan börja med mycket bra rå digitala material – knappar, tavelramar eller till och med hela sidlayouter – i en stil du gillar och sedan gå därifrån. Du kan ändra allt på sidan. Du kan kopiera och replikera designelement som lådor eller utsmyckningar, sedan flytta runt dem, rotera och ändra storlek på dem. Du kan även ändra färgen på mall element för att skapa ett helt nytt utseende. Du kan också lägga till pappers mönster eller texturer till mallposter.

Denna digital scrapbooking programvara kan du lägga till textrutor samt skapa textkonst med sin Word Art Designer. Texten Verktyget innehåller många teckensnitt, från den populära Arial och Lucinda Sans till de mer obskyra VRINDA symboler. Ordet art verktyg utnyttjar tillgängliga teckensnitt, men du kan också rotera text, väljer att fylla typer och opacitet och justera linjebredden. Skuggning och avfasning effekter kan tillsättas och text kan ordnas för att visa på andra än en rak linje sätt, till exempel i en nedåtgående eller uppåtgående bågform.

En av våra favoritfunktioner i denna programvara är färgredigeringsverktyg. Inte bara kan du helt enkelt bara välja en färg, men du kan också justera HSB och RGB-värden eller använda färgväljaren. Färgväljaren visar en förhandsgranskning av din sida och du helt enkelt välja den färg du vill matcha. Gradienten verktyg var särskilt roligt att leka med, när du väljer din färg, kan du använda den för att skapa anpassade, lutning färgrutor, och du kan justera den punkt där färg startar och riktning färgen kommer att blekna.

Publicering & delning

Denna digital scrapbooking programvara innehåller några grundläggande fotoredigeringsverktyg också. Med MyMemories Suite kan du ändra storlek på bilder, beskära bilder, zooma in och ut, och minska röda ögon. Du kan också lägga till bildeffekter som svartvitt, sepia, spegling och prägling. De fotoredigeringsverktyg som medföljer denna programvara är lämplig för de flesta grundläggande redigering; Men, för avancerad redigering kanske du vill använda en professionell bildredigeringsprogram.

Designen butiken är där utformningen roliga börjar. De fria sidor och mallar som följer med programmet är verkligen bara en teaser jämfört med vad du kan få på nätet. MyMemories Suite erbjuder många gratis nedladdningar, och du kan köpa massor av mallar, papper och full paket. Det finns över 50.000 nedladdningsbara produkter. Som innehåller mallar, papper, utsmyckningar – vissa är gratis och en del kostar extra. Butiken har 150 designers som alla har en distinkt stil för att skapa en varierad samling för dig att välja mellan. Även om du inte äger en kopia av MyMemories Suite, kan du ladda ner och använda motiv från butiken.

Den senaste versionen av programmet inte erbjuda verktyg för att lägga till länkar, ljudklipp eller video till din scrapbooking projekt. Bristen på multimediaverktyg kan vara en nackdel om du värdesätter dessa aspekter för din slutliga utformningen, men inte alla gör.

Programmet innehåller en hel del delningsalternativ. Naturligtvis kan du skriva ut dina skapelser med din skrivare, men du kan också exportera dem som JPG, PNG eller PDF-filer. Du kan också skapa fotoalbum, gratulationskort, samlarkort och kalendrar. MyMemories Suite erbjuder också en utskriftstjänst som kan montera professionellt tryckta och bundna fotoalbum i olika storlekar. Du kan välja från inbundna, mjuka pärmar och läderinbundna böcker. En praktisk funktion är möjligheten att exportera former i en SVG-format. Du kan sedan importera SVG bild till elektroniska skärmaskin bibliotek för att skära formen av din favorit scrapbooking papper. Denna funktion blandar digitala och fysiska scrapbooking världen fint.

Som med de flesta program, det är lite av en inlärningskurva inblandade när först använda denna digital scrapbooking programvara. Vid testning av några av de funktioner, var vi tvungna att experimentera för att ta reda på hur man gör saker som utnyttjar Word Art Designer. De hjälpsidor var mycket användbara, lätta inlärningskurvan. Du kan söka efter ett valfritt ämne för att hitta en lista med användbara förslag. Till exempel, vi sökte hjälp med ordkonst och artiklar som “Lägga Word Art” och “Redigera Word Art” dök upp. Hjälp artikeln bryts sedan ner processen i steg, ibland inklusive bilder för att hjälpa till förståelse.

Grundläggande funktioner, som att lägga till bilder, ändra färger eller importera och exportera bilder, är enkla och kräver inte ett besök på hjälpsidorna. En av de saker som vi gillade är att ju mer vi spelade med mjukvaran, ju mer vi fick reda på vad det skulle kunna göra. Vi hade noll problem med att lägga bilder från internet, bildfiler eller datorn. Vi har framför allt haft funktionalitet MyMemories Suite högerklicka alternativ. När du högerklickar på ett foto eller annat föremål, kommer du att ha möjlighet att gruppera separata lager, justera lager ordning, redigera bildegenskaper och mycket mer. Vissa konkurrenter har några verktyg som finns tillgängliga när du högerklickar, såsom kopiera och klistra in, men MyMemories gör skiktning verktyg och andra sofistikerade verktyg tillgängliga.

bekvämlighet

Denna digital scrapbooking programvara levereras med en PDF-manual och sökbara hjälpfiler, och du kan få gratis uppdateringar på nätet. Du kan också läsa igenom hjälp frågor upp på nätet eller kontakta tillverkaren via e-post. MyMemories Suite värd en blogg med utvalda bloggare, kampanjkoder och funktionshöjdpunkter. Du kan också följa företaget på Twitter eller besök sin Facebook-sida. En av de bästa hjälp och supportresurser är MyMemories Suite YouTube-kanal där det finns flera filmer som visar steg-för-steg-instruktioner om programvarans mest använda funktionerna.

MyMemories Suite har allt vi letade efter i digital scrapbooking programvara. Den användarvänliga layout och intuitiva verktyg innebär någon grad av scrapbooker kan skapa en fantastisk slutprodukt. Du kan ändra nästan varje mall och hämta nya sidor, kit och utsmyckningar från designbutiken – alternativen är riklig. För nästan alla scrapbooking uppgift är programvaran lätt att använda och ett nöje att arbeta med.

Hjälp och support

Sammanfattning