scrapbooking programvara – PhotoOne Print 2017

PhotoOne Print är kvalitet digital scrapbooking programvara, men det saknar en inbjudande gränssnitt och några användbara funktioner. Om det hade fler clip art alternativ, större importerar kapacitet och ett bredare utbud av delning metoder skulle PhotoOne jämföra bättre med liknande produkter. Även om det är mer grundläggande än andra på vissa nivåer, kommer detta program uppfyller dina grundläggande digital scrapbooking behov.

Sammanfattning

Det finns 40 olika filformat som kan importeras till PhotoOne ut. Detta är ett imponerande antal, men du kan inte importera bilder direkt från en skanner. De flesta människor kommer att behöva konvertera traditionella bilder till digital med hjälp av en skanner, så uteslutandet av detta importfunktionen gör programmet mindre bekväm.

Programmet ger användarna några grundläggande redigeringsfunktioner som att lägga formeffekter, justera bildens färg och exponering, ta bort röda ögon och leka med bildeffekter – färgreduktion, mosaik, oskärpa, skärpa, lägga till brus, etc. Du kan även använda programvaran för att rotera, vända och beskära bilder. Du har också valet att skapa egna enkla layouter från grunden med hjälp av en mängd olika bakgrunder.

PhotoOne utskrift kan du spara ditt färdiga projekt som en JPG eller skriva ut den direkt från gränssnittet, vilket begränsar delningsalternativ. Du kommer att kunna skriva ut från hemmet, men detta program inte integreras med tredjepartsutskriftstjänster som Shutterfly eller Snapfish. Om du har en bra skrivare hemma kan detta inte vara ett problem, men det begränsar dina alternativ. Denna programvara saknar också möjligheten att skapa video bildspel som några av de bättre produkter i vår lineup gör att du kan göra. Om du vill skicka en sida till en vän, måste du skicka den som en PDF, eftersom det är det enda format denna programvara kan du exportera. Så din totala delningsalternativ är begränsade.

Dess gränssnitt är inte lika elegant eller intuitiv som jämförbara produkter, men när du hittar vägen runt, är lätt att använda programvaran. De verktyg, inställningar och mallar saknar funktionalitet högre rang produkter. De begränsade exporterande och publiceringsalternativ kan vara frustrerande. En annan nackdel är att många av de bilder och bakgrunder i detta program känner daterad. Men det finns gott om alternativ och du har också möjlighet att skapa egna enkla layouter från början med hjälp av olika bakgrunder programvaran ger.

Bästa IT Solutions erbjuder hjälp för PhotoOne genom sin online Snabbstart och support. Det finns också ett hjälpavsnitt med en innehållssökning och index avsnitt inbyggd direkt i programmet, som erbjuder korta men tillräckliga instruktioner.

PhotoOne Print från bästa IT Solutions är en fast produkt med en stor potential, men dess begränsade clip val konst, uninviting startskärmen och den arbetsintensiva processen att importera bilder från en skanner var bestämda nackdelar. Utan förbättringar på dessa områden, är PhotoOne endast en fjäder jämfört med de kraftfulla utmanare i digital scrapbooking. Några av mallarna känner också daterat, men det finns tillräckligt många val som du kan kombinera element för att skapa en design som passar din stil. Du kan också skapa egna enkla layouter från grunden med hjälp av en mängd olika bakgrunder. Även om det inte finns en hel del extramaterial med detta program, är det ett giltigt val för någon som vill hålla scrapbook skapa lätt.