semester club – Club Wyndham, 2017

Club Wyndham har ett nätverk av mer än 200 orter i hela USA, Mexiko, Kanada och Australien, så att du är mer än sannolikt att hitta en som passar dig och din familj. Den resa klubb är också förknippat med Shell semester klubbar och en av de nyaste tidsdelning företag, Margarita Vacation Club.

Sammanfattning

Om du investerar i de bästa semester klubbar, kan du förvänta dig att se prisinformationen i förskott, men Club Wyndham supportpersonal inte släppa några detaljer om kostnaden för poäng eller priset på en enhet i någon av dess resorts. Företaget har också inte avslöja information om avgifter eller om fastighetsköp du går ut efter ett visst antal år. Club Wyndham nätverk av orter kan vara gott för dig att utforska, men om du vill ha mer, kan du handla din vecka eller punkter för en internationell erfarenhet genom utbyte gruppen RCI.

Några av de bästa tidsdelning resorts kommer att ge sina medlemmar fördelar som gör semester ägande ännu mer värdefull. Denna semester klubb har ett program som kallas Perks av Club Wyndham, som ger dig tillgång till rabatter till flyg, hyrbil golfrunda, hotellrum, filmer, kryssningar och restauranger. Alla dessa rabatter kan komma att ändras.

Det var nästan omöjligt att få information från Club Wyndham medarbetare. Det bästa timeshare-företag på vår lineup gav oss prisuppgift, avgifter och även skickat en tom kontrakt så att vi kunde gå igenom det juridiska språket, men vi fick ingenting från Club Wyndham. Om du vill ta reda på kostnaden för en timeshare fritidshus i Club Wyndham, måste du gå med på en lång presentation vid en av bolagets fastigheter.

Om du letar efter en semester klubb som gör att du kan ströva ett par kontinenter utan att behöva använda en utbytesgrupp, kan Club Wyndham vara ett bra val. Dessutom, medlemmar får en automatisk medlemskap RCI, ett utbyte grupp som öppnar internationella dörrarna skulle du inte har haft tillgång till något annat. Du kommer inte få mycket information om de initiala eller löpande kostnader utan att gå till en presentation, men.