semesterhus programvara för hantering – OwnerReservations, 2017

Ägar Bokningar semesterhus programvara erbjuder förvaltning och online-bokning lösningar till ägare med småskaliga hyror. Men, är det med en avgift per bokning inte lämpar sig för företagsnivå företag.

En glidande löneskalan innebär att chefen kostnaderna semesterbostäder som bygger på antalet bokningar du per månad. Detta gör det kostnadseffektivt om du har bara ett fritidshus eller mer än 50.

Semestern hyresfastigheter programvara gör det möjligt att skapa omedelbar offerter samtidigt på telefonen och sedan skicka dem till gäster eller citera dem live. Du kan skicka detaljerade belopp som bygger på gäst specifikationer och krav samt längden på vistelsen, säsong och fritidshus.

Automatiskt betalningssystem samlingar kan du ställa in ett slutdatum för betalningar och sedan få varningar när du får betalt när säkerhet insättningar betalas och om betalningsalternativ misslyckas eller inte. Detta hjälper dig med att hålla på toppen av gäster betalar så att du kan hålla enheten klar. Ett enkelt övervakningsprogram gör det möjligt att se alla obetalda bokningar och alla betalda bokningar med ett enda klick. Autogenererade hyresavtal kan du skapa juridiskt bindande kontrakt för gästerna att underteckna, lägga till begränsningar som inga husdjur eller varnings familjer att det inte är en familjevänlig plats. Förfrågan stöd innebär att du kan svara på frågor snabbt och svara på dem med digitala citat. Integration med populära online-bokning plattformar, inklusive Homeaway och VRBO, tillåter dig att svara på förfrågningar om offerter från dessa plattformar. Du kan också kontrollera och kategori offerter baserade på leads, frågor och spam.

Integration funktioner gör att du kan ansluta semester fastighetsförvaltning programvara med ett antal andra funktioner, boka online plattformar och andra tjänster. Du kan också få tillägg för reseförsäkring och skador skydd. Däremot fritidshus hyra manager inte integreras med SPCS eller annan bokföringsprogram. Det kommer också omfattar inte underhålls- eller hushållning-ledningsfunktioner eller moduler.

Inbyggd rapportering erbjudanden på ett ögonkast utskrivbara rapporter om frågor, leder, inkomster, reservationer och listor, vilket gör det enkelt att spåra dina gäster och intäkter. Dessa rapporter är utskrivbara och fungerar bra för att skapa marknadsplaner men är inte användbart för skatter.

Ägare Bokningar är en helt skalbar semesterboende chef gjorde för små och medelstora företag som inte behöver redovisning eller underhållsstyrning.