SEO programvara – WebPosition 2017

WebPosition är en SEO programpaket som är helt molnbaserad. Det sammanför företagets molnbaserade Reporter, PageCritic och inlänkar system för att ge en SEO paket där du kan komma åt alla dina SEO komponenter på ett ställe.

Sammanfattning

PageCritic är WebPosition verktyg för att hantera dina sökord. De flesta av de sökord verktyg är baserade i analysen. Detta SEO mjukvara kommer att ge dig detaljerad analys av hur effektiva dina valda sökord är, och det kommer även att utvärdera din webbplats innan du publicerar den. Även om detta är oerhört användbar, en sökordsverktyget, som de som tillhandahålls av andra SEO programvara vi granskat, skulle bidra till att optimera den här funktionen ännu mer.

De inlänkar funktioner kan du se hur dina länkar presterar. Det ger en komplett inkommande länkar översikt, som innehåller uppgifter om det totala antalet backlinks du har, visar en länk popularitet poäng och utvärderar ankare textvillkor dina länkar ansluta till. Denna analys hjälper dig att utveckla din länk strategi för din kampanj, så att du kan hitta de bästa länkarna för att dra nytta av och justera din kampanj efter behov.

Saknas i inlänkar funktionen är verktyg för att hjälpa dig att bygga fler länkar och utveckla nya relationer. Programvaran har inte ansökningsblanketter eller verktyg för att övervaka och hantera dina befintliga länkar. De flesta av de andra program vi granskade under förutsättning att dessa värdefulla SEO utveckla verktyg.

Analysera dina konkurrenters sökord är ett annat område där WebPosition går bra. Det ger ranking rapporter som visar dig hur du jämför bredvid topp konkurrens. Det gör detta genom att utvärdera sökord popularitet, densitet och ranking på varje plats. Den använder sedan dessa data för att visa om du optimerar din SEO så bra som du bör vara.

Rapporter från WebPosition göra ett bra jobb med att visa hur väl dina sökord och länkar förformning. De tabeller och diagram spåra din framgång och dina konkurrenter. Du kan exportera dessa rapporter och helt skräddarsy dem med dina kontaktuppgifter. Detta är användbart för att göra det mesta av dina data, och det är en funktion som även några av de bästa konkurrenterna inte ger.

Du kan kontakta WebPosition kundtjänst via e-post formulär. Tyvärr gör kundservice sidan inte erbjuda ett telefonnummer där bolaget kan nås för att få hjälp. Men på nätet instrumentpanelen finns en grundlig Hur som täcker många av de operativa detaljerna för WebPosition.

Detta SEO programvara fokuserar på spårningsresultat. Det ger inte en mängd alternativ i sökordsoptimering, och det saknas många viktiga funktioner som behövs för att bygga bakåtlänkar. Sammantaget ger detta program användbara verktyg för att se hur din befintliga SEO gör, men det ger inte de resurser som krävs för att utvecklas och växa ett SEO-programmet.