simma spa – Hydro 2017

Hydro fick sin start i branschen genom att tillverka standard pooler i början av 1970-talet. När verksamheten utvecklas, började det erbjuder simma spa i slutet av 1990 efter att ha förvärvat tillgångarna i en tillverkare i Indiana.

Bland de viktigaste funktionerna i en Hydro simma spa är dess energieffektivitet. Certifierad att sälja sina produkter i USA, Kanada och Europa, Hydro var den första barrel och simma spa tillverkaren skall godkännas av California Energy Commission (C.E.C.). Detta erkännande ges för energieffektiv teknik. I detta fall är det på grund av självrengörande förmåga Hydro produkter samt HydroWise Thermal Shield täcka, förbättra värmeisolering för att minska energiförbrukningen och därmed uppvärmningskostnader.

Top Models; Miljö ansvar är bara en aspekt av sitt fokus. Hydro har utvecklat en rad simma spa baseras på mer än tre årtionden av design erfarenhet. Delas in i tre olika kategorier – AquaPlay, Aquasport och AquaTrainer – det ger totalt 12 unika simma spa modeller.

Beroende på din användning och fitness behov kan en typ vara bättre anpassade till dina behov än en annan. Här är hur de tre produktlinjer jämföra, inklusive primär egenskaper som hör ihop med varje.

AquaPlay; Designad för terränglöpning, det är bara en modell som finns i denna kategori, och det är avsett för den enskilde idrottaren. Kompakt design, den mäter 150 inches i längd och 93 inches bred. Den rymmer 1,489 liter vatten och ger plats för upp till tre personer. Säkerhets steg ingår som standard men kan också uppgraderas till en tre nivåer eller fyra nivåer steg. För extra överklagande, är det värt att notera att de tre nivåer steg är konstruerad av attraktiva ceder plankor.

Eftersom denna modell är skapad för motstånd motion, är det fullt kompatibel med ett brett utbud av utrustning. Detta inkluderar Aqua roddmaskin, Aqua Fitness Kit (motstånd band), och en 24- eller 48-tums rostfritt stål träningsstång. En smartphone app kan också användas som en trådlös barrel kontroll, så att du kan anpassa filtrering, temperatur och andra inställningar vatten-och sjukvård när du är borta från hemmet – garantera spa kommer att vara redo när du behöver den.

Aquasport; Med totalt sju modeller i denna linje är Aquasport serien jämförbar med de flesta mellanregister simma spa. Det är utformat för att ge en rad av motion, simning och familjeunderhållning med sittplatser som sträcker sig från tre till sju personer, beroende på modell vald.

Längder börjar runt 150 inches och gå upp till 226 inches, med toppmodellen i denna kategori (19 DTfx) erbjuder själv slutna sektioner både spa och pool. Bredder förbli standard på 93 inches som gör skaldjup som är byggda för att knappt 53 inches hög. Vattenkapacitet från 1,489 liter på den lilla änden till 2,077 liter för 19-fots modell.

Alla uppgraderingar som finns i AquaPlay finns tillgängliga för modellerna i Aquasport linjen, såväl som ett antal andra uppgraderingar. Dessa inkluderar LED-belysning paket, ett automatiserat täckborttagningssystem som drivs av hydrauliska kolvar och ett bredare utbud av skåp finish, inklusive Cedar, drivved och espresso.

AquaTrainer; Den AquaTrainer simma spa-serien från Hydro erbjuder sex unika modeller som är anpassade till en högre prisklasserna utbildning erfarenhet. Som med alla andra enheter, lägger värde till köp genom sin självrengörande förmåga.

AquaTrainer modeller har konstruerats för den enskilde idrottare som vill kombinera kondition med familj verksamhet eller fritid underhållning. För att uppnå denna balans, AquaTrainer modeller erbjuder plats för tre till sju personer, med alla enheter i denna serie ger hydroterapi jets minst två platser i varje badkar. Simma spa längder sträcker sig från 174 inches till 220 inches, med bredder som mäter 93 inches bred och höjder som mäter 53 inches. Vattenkapacitet är från 1,726 liter upp till 2,077 liter.

En annan anmärkningsvärd funktion för modeller i AquaTrainer linje är den infällda placeringen av terapistrålar. Genom att ställa strålarna inom ramen för skalet, de är bättre på att ge ohindrad flöde samt maximal rörelse och rotation. Med denna konstruktion, kan munstycken tillhandahåller allt från en mild kroppsmassage till en rigorös, höghastighetsström som lugnar ömma muskler.

Valfria uppgraderingar varierar beroende på längden av den modell som valts, ökar i sin delaktighet med längre modeller.

Slutsats; Hydro säljer sina spa över hela världen, som erbjuder en unik nivå av värde med hjälp av komponenter och extrem energieffektivitet. Garantier kan variera från land till land, men de flesta har 10 års täckning för strukturen, femårs täckning för yta och fem år för alla delar och arbete.