skatt programvara – Jackson Hewitt 2017

Redaktörens anmärkning: Den personliga deadline skatt för 2015 skatt säsong var den 18 april 2017. Du kan fortfarande använda den här tjänsten för att lämna din skatt sent eller lämna en ändring på nätet; men vi kommer inte att uppdatera denna översyn fram till början av 2017 skatt säsong i januari 2017.

Sammanfattning

Jackson Hewitt kontor är lätta att hitta. Denna skatt förberedelse tjänsten har över 6300 detaljhandeln kontor i hela landet, inklusive över 3000 ligger i Wal-Mart-butiker. Utöver detaljhandels läge, erbjuder online-e-fil versioner. Företaget erbjuder fyra online arkivering alternativ, inklusive en för dem som behöver specificera avdrag och hävdar egenföretagarinkomster. En av dess alternativ är en gratis utgåva för dem som planerar att lämna in en enkel 1040ez avkastning. Hela skatt säsong, Jackson Hewitt erbjuder en mängd olika incitament, såsom tjänstgörande förskott återbetalning, Wal-Mart presentkort, American Express Serve kort och fritt tillstånd e-arkivering.

Medan en gratis version finns tillgänglig, kräver denna skatt förberedelse tjänsten en uppgradering för dem som behöver utnyttja anhöriga, så det kan kosta mer än andra versioner – runt $ 70 till e-fil federala och statliga avkastning på nätet om du har anhöriga och bostadskostnader till ta i anspråk. Telefonsupport kräver också att du betalar för premium-versionen. Telefonen-support version kostar ungefär $ 90, vilket inkluderar både federala och delstatliga e-arkivering.

Vid provning detta online skatt programvara, våra testare upplevde frustrerande problem inloggnings. Jackson Hewitt programvara innehåller säkerhetsprotokoll för autentisering enheter till ett konto. I vårt fall, behandlade det våra test datorer anslutna till vårt nät som en enhet. För att kringgå säkerhetsblocket, testare var tvungen att använda sina bärbara datorer och logga in med ett annat nätverk.

Om du planerar att använda Jackson Hewitt, rekommenderar vi att du använder en enhet och försöka slutföra din retur i ett sammanträde för att undvika eventuella enhetsautentiseringsproblem. När vårt team vann inloggningsproblem, gillade de mjukvaran totalt.

Med hjälp av denna deklaration programvara, våra testare kom upp med varierande resultat i verkliga tester. Det såg några av de fel som vi medvetet införda när du fyller i vår online avkastning, ibland varnar oss till vårt fel och andra gånger inte meddela oss om eventuella justeringar. Fel är lätta att göra. För att säkerställa exakthet, som med all skatt prep programvara, sakta ner och se till att du ange din skatteinformation noga för att få optimalt resultat.

Bortsett från de inloggnings utmaningar våra testare gillade programmet för det mesta. De fann det enkelt att använda och mest behövde inte konsultera hjälpavsnitt. Men gör programmet räkna ut din skatt betalas automatiskt, så måste du kontrollera att beloppet motsvarar vad du faktiskt betalat. För de flesta, bör siffrorna stämmer, men om du frivilligt inkludera ytterligare federal avdrag eller behöver stå för mer än en W-2, du vill se den federala belopp som betalats är korrekt. I detta fall, Jackson Hewitt skatt programvara kunde fånga vår inbyggda fel; Men det kanske inte säga att det justerats för felet. I våra tester, gjorde det göra rätt justeringar för att korrigera våra misstag, men det kan eller inte kan visa en varning för de förändringar som gjorts.

Jackson Hewitt online skatt förberedelse programvara är enkel att använda och kunde fånga många av våra inbyggda fel. Våra testare gillade plotter gränssnitt och enkel guidad gränssnitt. Men om du använder den här tjänsten, kan du stöta på några inloggnings utmaningar som du vill vara noga med att undvika genom att inte ändra enheter i mitten av processen.