skatt programvara – TurboTax 2017

Redaktörens anmärkning: Den personliga deadline skatt för 2015 skatt säsong var den 18 april 2017. Du kan fortfarande använda den här tjänsten för att lämna din skatt sent eller lämna en ändring på nätet; men vi kommer inte att uppdatera denna översyn fram till början av 2017 skatt säsong i januari 2017.

Värde

TurboTax erbjuder AbsoluteZero, en fri federal och delstatlig arkivering alternativ för 1040ez och 1040A filers. Både TurboTax och TaxAct inkluderar fri stat ansökan om personer som lämnar in en enkel retur, medan andra program kan ta ut mer än $ 20 för staten arkivering alternativ ensam. Denna online skatt programvara är enkel att använda, du kan även ta en bild av din W-2 och TurboTax kommer automatiskt ladda upp din skatteinformation till dig. Oavsett vilken version av TurboTax du använder, och det finns fyra varianter att välja mellan, kan du börja skapa din retur gratis och behöver inte betala förrän du e-fil. Utöver dess användarvänlighet, kan du få din återbetalning genom direkt insättning, check eller kontantkort. På grund av dessa funktioner och andra som vi diskuterar nedan, är TurboTax Top Ten ‘Gold Award vinnare.

Denna skatt tjänsten erbjuder fyra skatte produkter. Den federala Free Edition är för dem arkivering Forms 1040ez och 1040A, och det inkluderar fri stat arkivering samt. Denna version kan hantera beroende och barn krediter men inte specificerade avdrag. Deluxe version, nästa steg upp, är för dem som behöver specificera avdrag, och den är lämplig för husägare. Denna version är inte fri att lämna, plus det finns en extra avgift för att e-fil din stat självdeklaration. Premierutgåvan kan hjälpa dig med investeringar och hyresfastigheter intäkter. Denna version tar också extra för statliga e-arkivering. Slutligen, är det hem och Business Edition versionen att använda om du vill göra anspråk på egenföretagare eller småföretag intäkter. Detta är den dyraste versionen, men det innehåller flest alternativen. Återigen, det kostar extra att förbereda ditt tillstånd tillbaka. Enligt Intuit, tillverkare, bör priserna förbli densamma fram till mars 2017.

TurboTax kanske inte är den lägsta från skatt programvara, men det ger goda resultat. Vårt testteam kunde skapa korrekta federala och statliga avkastning med hjälp av denna programvara. Och om du behöver bara lämna in en 1040ez eller 1040A, kan du e-fil din federala och statliga avkastning gratis. Andra versioner varierar från ca $ 35 till $ 80 plus statliga e-arkivering avgifter.

Det bästa skatt programvara styr Uppgiftslämnaren att ange rätt information i rätt fält för att skapa en så korrekt avkastning som möjligt. I vår utvärdering, våra testare uppgav att returskapandeprocessen TurboTax s verkade “så nära sunt förnuft som möjligt” och att “det kändes som om det skulle vara mycket enklare direkt.” De gillade den guidade gränssnitt och livshändelse ämnen som hjälpte dem att förstå vad avdrag och krediter de kunde hävda, såsom räntekostnader, kostnader barnomsorg och donationer till välgörande ändamål.

TurboTax samlat högsta enkel att använda poäng bland de andra programmen i vår uppställning. Testare hittade inloggningsprocessen kort och enkel, och begära förlorade inloggningsuppgifter var också en snabb process. Medan de flesta av våra utvärderare inte behövde konsultera hjälpinformation, noterade de att stödet var lättillgängliga om det behövs. TurboTax inte förväxla filers med komplicerade skatte jargong och pedagogisk information är logiskt organiserad. Det var inte åsidosättas med irriterande pop-up annonser eller merförsäljning knuffar.

Enkel användning

TurboTax använder en guidad gränssnitt som inte kräver att du förstå komplicerade skatte ämnen för att kunna använda programmet på rätt sätt. Till exempel kommer det att be dig enkla frågor, till exempel om du har barn eller anhöriga, om du äger ett hem, eller om du vill göra anspråk på aktieförsäljnings vinster eller förluster. Baserat på dina svar, kan det hjälpa dig att avgöra vilken version av TurboTax du behöver använda och som IRS former krävs så att du kan skapa en korrekt avkastning.

Våra testscenarier ingår medvetet införa några inbyggda fel att testa programvarans möjlighet att upptäcka våra misstag och meddela oss om ett problem. TurboTax fångade våra inbyggda fel samt användar inmatningsfel. En sak att notera är att även om programmet inte varna dig till felet, kan det automatiskt korrigera misstag för dig att se till att du kommer tillbaka är korrekt. Till exempel, i ett av våra tester, våra sjukvårdskostnader var för låg för att göra anspråk på. Testare rapporterade att programvaran inte informera dem om felet; dock stod ansökan om ett riktigt sätt, det bara inte göra anspråk på kostnader. Som ett extra lager av säkerhet, driver TurboTax också skannar fel och revision risk innan du lämnar in din retur.

TurboTax erbjuder online-support 24/7 genom hela skatt säsong. Denna skatterådgivning ger tillgång till mänskliga skatteexperter som kan hjälpa till att svara på dina frågor. Telefon hjälp om ofta avgiftsbelagda men värt bekostnad om du behöver en-mot-en hjälp. Dess credentialed skatteexperter är alla auktoriserade revisorer eller inskrivna agenter.

Denna skatt programvara innehåller många hjälpfiler och förklaringar av olika skatte ämnen. Våra testare kunde flyga igenom programmet utan att konsultera hjälpfiler, men de uppskattade att de var lätt tillgängliga. För att öka din federal skatt kunskap, TurboTax erbjuder video klasser och skatte guider. Det stöder också en aktiv användargrupp och sociala medier konton, som också diskutera skatte ämnen.

TurboTax klarade det igen i år. Det visade sig vara det enklaste online skatt programvara, och det producerade mest förutsägbara, korrekta resultat. Det finns även Free State arkivering alternativ detta år för de arkivering 1040ez / A avkastning. Om du är orolig för att förbereda din egen retur, inte rädd, TurboTax kan enkelt guida dig genom processen.

Hjälp och support

Sammanfattning