skoaffärer – Shoes.com

Med Shoes.com får du en av de bästa online sko butiker tillgängliga. Dess stora lager, fri frakt och returer, och kundservice skiljer det från konkurrenterna tjänar företaget vår Top Ten omdömen om Silver Award. Shoes.com är ett utmärkt val för att köpa skor för dig och din familj.

Betalning och frakt

Det finns inga minimikrav för att få fri frakt. Företaget tar inte ut en fraktavgift om du inte vill skyndsam sjöfart och då måste man t o betala extra till kassan. Frakt priser för 2: a dagen och nästa dag luft beskrivs på framsidan så det finns inga dolda avgifter och företaget erbjuder för spårning så att du kan kontrollera dina artiklar om det finns förseningar.

Shoes.com erbjuder en gratis 60-dagars returpolicy så att du kan återbetala objekt inom denna tidsperiod utan att behöva betala för returfrakten. Du skriver helt enkelt returfraktsedel hemma, fast den på rutan och släpp den på postkontoret. Du behöver inte vänta i kö för att få artikeln vägde och märkt. Dessutom erbjuder företaget snabbare leverans rabatter så om du köper mer än ett objekt, får du en prisskillnad, vilket gör det till ett bra ställe att handla om du behöver mer än ett objekt.

Du kan bläddra i företagets utbud av 23,357 damskor eller om du behöver för att hitta något specifikt, är skorna organiseras av kategorier såsom stövlar, sandaler eller idrottsskor. Webbplatsen har en sökning verktygsfältet längst upp på startsidan så att du kan ange ett varumärke eller stil och det kommer att ta upp en sko katalog för dig att visa.

Du kan förfina din sökning ytterligare genom att använda bolagets avancerade sökfunktioner så att om du letar efter skor, kan du söka i olika kategorier såsom duk, träskor eller lägenheter. Du kan också begränsa sökningen genom storlek och märke. Detta gör det möjligt att hitta exakt vad du behöver utan att spendera timmar att köra till olika skoaffärer söker efter något specifikt.

Om du behöver arbetsskor, erbjuder företaget ett urval av skodon, för att utföra specifika jobb så att om du är en sjuksköterska och behöver extra hålfotsstöd för att stå på fötterna i timmar åt gången, kan du hitta något som passar dina behov . Specialitet prestanda skor är tillgängliga för andra aktiviteter också, bland annat löpning, tennis och vandringsskor.

Skor för kvinnor

Företaget erbjuder damskor i 21 storlekar och 6 olika bredder så att du kan hitta en bra passform. Företaget erbjuder också en användbar guide som kallas sko University, som ger tips om hur plocka de bästa skor, och det har dimensionering diagram med en passning assistent för att hjälpa dig att förstå storlek omvandlingar. Det har även förslag på vad man ska leta efter i en löparsko för din nästa 10k.

Vi är imponerade med företagets stora urval av över 1000 stilar av mäns arbete stövlar. Vi hittade den senaste namn märke stålhätta, vattentäta och halkfria stövlar. Märken som Wolverine, Caterpillar och Harley Davidson finns på platsen och bolagets katalog är lätt att bläddra så att du kan se ett större urval på nätet än vad du kan på köpcentret.

Med en stor inventering av 7,007 barnskor finns det gott om alternativ för att köpa den senaste upplysta sneakers som alla de andra barnen har. Företaget erbjuder 20 olika barnstorlekar som kommer i fyra olika bredder för att hålla små fötter bekväm. Många skor finns i en mängd olika färger och mönster så att dina barn kan hitta skor i sin favoritfärg. Spädbarn och småbarn skor finns också.

Du kan beställa på nätet eller via telefon, med hjälp av avgiftsfritt telefonnummer finns på hemsidan och företaget har en FAQ sida med tips. Läkemedel finns tillgängliga för stöd via e-post men; Det finns inte chatt tjänst.

Jämfört med andra online sko butiker har Shoes.com en av de största sko lager tillgängliga och du hittar utmärkt kundservice och fri frakt och avkastning på alla inköp. Detta företag erbjuder ett stort urval av arbete stövlar och skor, men med Nike saknas från sportsko lineup kommer du inte hitta några av de mest populära basket och löparskor.

Skor för Män

Skor för barn

Kundservice

Sammanfattning