skriv spel för barn – Skriv att lära 2017

Skriv att lära hemsida säger att det är ett program lämplig för barn i åldern 5 och uppåt, men vi tror att dessa skriva spel för barn kan vara bättre lämpade för barn lite äldre, runt 7 till 8-åriga intervall. Även spelets berättare läser alla instruktioner, tror vi några av de skrivövningar fram för 5- och 6-åringar.

Feature Set

Dessa skriva spel för barn öppnar med en berättare som talar om för dem att de kommer att utbildas som medel för att hjälpa till att rädda världen. De kompletta uppdrag när de lär sig alla tangenter på tangentbordet och kan skriva dem snabbt och exakt. Efter att ha avslutat lektioner och keyboarding spel, barn lära sig om viktiga historiska eller triviala fakta som de “sparade” som en del av sitt uppdrag.

Om du inte har ljud alternativ, kommer dina barn inte kunna använda Message Mästare eftersom det är ljud diktat utan visuella instruktionerna. Se till att du har rätt åldersgrupp markerade i förvaltnings delen av ansökan. Annars kan ord som “renhållare”, “Crimson” och “försiktighet” omintetgöra yngre barn som inte är redo för dessa ord.

När du klickar på huvudmenyn eller navigera bort från det, måste du vänta för animeringen att slutföra. Detta kan bli tröttsamt, särskilt om du försöker att skynda igenom övningarna med dina barn. Yngre barn kan finna animeringen kul, men äldre barn kommer förmodligen att bli otålig.

Denna skriva spel har 36 lektioner och övningar, som hjälper dig ställa in ett behagligt tempo när du skriver. Det finns bara sex tester, så koncept från cirka sex lektioner kombineras för varje test. Denna programvara erbjuder fem matcher. Skriv att lära inte erbjuder en sällsynt egenskap: den initiala skicklighet nivåtest. Detta test bestämmer varje barns förmåga och designar ett skräddarsytt program för dem.

I förvaltnings i denna applikation, kan du anpassa övningarna och spel för att möta barnens skrivbehov. Till exempel hade vi problem med att slutföra Drone Control i den tilldelade tiden. Avsnittet Hantering kan du öka den tid som barnen måste skriva materialet. En annan kontroll som du kanske vill ändra är för säkerhetskontrollen. Detta är en särskilt svår utmaning där spelarna måste skriva en sekvens av fraser. Barn kan inte göra några misstag eller de måste börja om igen. Förutom att behöva skriva felfritt, det också tillfällen barn. Om denna funktion är frustrerande dina barn, kan du ändra det så i stället för att göra dem börja säkerhetskontrollen igen varje gång de gör ett misstag, kommer det inte låta dem gå framåt tills de skriver rätt nyckel.

Spel, lektioner och tester

Standard för navigeringsknappar är textlösa ikoner. Om du föredrar, kan du ändra inställningen i avsnittet ledningen har knappar display hovringstext eller spela upp ljud när barnen rulla musen över dem. Utan rollover förklaringar kan navigations vara lite förvirrande i början.

Du kan ändra textstorleken i dessa skriva spel för barn; är emellertid den större text i en separat låda. Vi märkte också att när du har texten på den största storleken, visar inte all text på skärmen. En del av det är avskuren. Du kan också lägga till text alternativ för dem som är synskadad.

Skriv att lära inte har en FAQ sida, men det har en fördjupad instruktionsbok. Det finns en e-postadress för att kontakta utvecklaren, men du bara hitta det på webbplatsen, inte i bruksanvisningen. Ett telefonnummer och postadress finns tillgängliga vid behov.

Sammantaget Typ att lära har övningar och spel som kan lära dig att skriva korrekt och snabbt samtidigt lära dig intressanta fakta från historien. Du kan ändra inställningarna på dessa skriva spel för barnen att möta dina behov, till exempel hur lång tid du vill ha för en övning eller läsnivå av orden ansökan presenterar. Du kan också välja symboler eller text rollover-taggar för navigering på typ att lära.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning