skriva för barn programvara – Skriva Instruktör för barn 2017

Individuell Software Inc. har skapat ett spännande äventyr genom de fem länderna av Typer Island på en strävan att fånga ett slott. Längs vägen, att ungar kompletta lektioner, tester och spel utmaningar lära rätta berörings skriva färdigheter. Unga maskinskrivare fånga slott i slutet, som kommer när de behärskar samtliga tangenter på deras ord per minut (WPM) mål. Denna färgstarka och engagerande program tjänar vår Top Ten Recensioner Gold Award eftersom det ger alla element som utgör enastående skriva för barn programvara. Från en underhållande ö äventyr tema till dussintals skriva spel, skriver instruktör för barn kommer att hålla dina ungdomar motiverade samtidigt lära dem värdefulla keyboarding färdigheter.

Lektioner samt borrar

Med mer än 160 lektioner och 30 skriv spel, skriver instruktör för barn lär kunskaper över hela tangentbordet och 10-knappars numerisk knappsats. Lektioner i denna skriva programvara förväg i svårigheter och samtidigt bygga på tidigare lektioner. Till exempel, enkla tangenttryckningar gradvis brev kedjor, ord och så småningom hela meningar. Det finns också tidsskrivtester och avancerade lektioner för att bygga ditt barns skriva noggrannhet och hastighet.

Programmet använder visuella guider och virtuella händer att undervisa riktiga fingerpositioner och rörelse. Denna typ av visuell inlärning är nödvändig för att keyboarding för barn. Denna funktion ger dem möjlighet att se och härma korrekt skriva rörelse.

En sak som saknas från denna annars enastående program är en bedömning test för att mäta dina barns första färdigheter. En bedömning inledande kunskaper skulle tillåta dem att börja vid en punkt i programmet som är i nivå med deras nuvarande kompetens, snarare än att börja från början.

Barn så unga som sex kan använda det här programmet. En stor fördel är att du skriver instruktör för barn upp till fem användare på programmet per licens, medan de flesta skrivapplikationer är begränsade till en enda användare. Varje barn skapar en inloggning, och programvaran spårar hans eller hennes individuella framsteg.

När du har installerat skriva program på datorn, kommer programvarans skriv handledare, Tobo Typer och Lafitte den talande papegoja, presentera ditt barn att förutsättningen för spelet och programmet som helhet. Praktiska instruktioner förklara vad ditt barn behöver för att utföra med varje keyboarding aktivitet. Barn så unga som sex kan använda det här programmet. En stor fördel är att du skriver instruktör för barn upp till fem användare på programmet per licens, medan de flesta skrivapplikationer är begränsade till en enda användare. Varje barn skapar en inloggning, och programvaran spårar hans eller hennes individuella framsteg.

Funktioner

Skriva instruktör för barn har en rad kompletterande funktioner som gör att du kan skräddarsy programmet till ditt barns behov. Du kan mata in en specifik WPM mål, och teckenstorlek och färg är justerbara, så ditt barn lätt kan läsa text på skärmen. Du kan inte skapa egna lektioner eller material för att skriva praxis. Dock är programmet läroplan så omfattande att denna lilla nackdelen är inte särskilt betydande.

Programvaran innehåller också mer än 40 övningstexter, inklusive barnvisor och utdrag från klassiska barnlitteratur. Inte bara detta ger intressant material att hålla barnen fokuserade, men det kan också indirekt hjälpa dem att förbättra sin läsförmåga.

En kul funktion låter dig välja ljud som ska lyda ditt barn slår en felaktig nyckel. Detta ökar skriva noggrannhet och kommer att öka barnens medvetenhet om eventuella skrivfel de gör, men på ett underhållande sätt.

Skriva instruktör för barn gör det förvånansvärt lätt att spåra ditt barns framsteg. Ansökan innehåller djupgående statistik som bedömningar prestanda genom finger, hand, nyckel och rad. Sådana olika rapporter ger en detaljerad bild av ditt barns keyboarding styrkor och svagheter. Andra rapporter inkluderar skriv resultat efter varje träning, test och lektion är klar. Dessa inkluderar information såsom en noggrannhet procent och justerat WPM hastighet.

Alla typningsresultaten är tryckbar, och du kan även skriva ut intyg om prestation. Även om detta inte är väsentligt för barn skriva programvara, dessa alternativ är användbara och kan kraftfullt motiverande för dina barn. Dessa typer av materiella incitament tenderar att gå en lång väg mot att hålla barnen skriva. Utskrivbara rapporter och intyg om prestation låta barnet se hur han eller hon gör, och din unge stolt kan dela dessa motivera dokument med andra, däribland lärare.

Detta lurar skriva programvara har en bra manual tillgängliga direkt i programmet. Det ger tydliga och begripliga instruktioner och detaljerade bilder. Om du har frågor utanför parametrarna för den manuella, ger individuella programvaru teknisk support via telefon, e-post och en online-support formulär.

lägesrapporter

Du hittar också en avsnittet Vanliga frågor, produktregistrering och programuppdateringar på tillverkarens webbplats. Var noga med att registrera ditt exemplar av Typing Instructor för barn så att du kan komma åt individuella programvarukostnadsfria teknisk support.

Kombinera roligt spel med effektiva skriv borrar, skriver instruktör för barn är det bästa keyboarding program för barn på marknaden. Dess animerade gränssnitt och åldersanpassad innehåll gör inlärningsprocessen roligt och underhållande för små. Den omfattande läroplan hjälper barn i alla åldrar fullo förstå den grundläggande färdighet i livet av berörings skriva. Dessutom kan dina barn stolt visa sina lägesrapporter och intyg om prestation när de har nått vissa mål.

Hjälp och support

Sammanfattning