skriva handledare – Typing Agent 2017

Hålla eleverna underhöll och glada medan undervisning skriva kan vara en utmaning, men Typing Agent gör det möjligt. Detta online skriva handledare är en av de bästa i världen på grund av dess roligt och interaktivt gränssnitt, olika läroplanen och dess anpassningsmöjligheter för lärare. Denna skriva handledare för skolor erbjuder också många avancerade funktioner som du inte hittar i andra online skrivtjänster, inklusive iPad stöd och integrerade sociala nätverksfunktioner. Den är också utformad för studenter i alla åldrar, från så unga som dagis, och det kan följa dem genom skolåren till nian.

hanteringsfunktioner

En av fördelarna med att använda Typing Agent är att lärarna har full kontroll över läroplanen och studenter i programmet. I förvaltningsområdet, kan lärarna skapa eller ta bort maskinskrivare, och de har möjlighet att redigera och justera alla studentens inställningar. Lärare och administratörer kan också gruppdeltagare från klasser eller skicklighetsnivå.

Det finns flera funktioner som hjälper Typing Agent stå ut från konkurrenterna. Dessa datormaskin lektioner är kompatibla med en Apple iPad. Detta gör det enkelt för studenter att få tillgång till deras skriva någonstans de går, och för skolor som ger iPads för deras klassrum, kan skriva bli en ännu mer integrerad del av läroplanen och lärare kan verkligen fokusera på att hjälpa barn fastställa keyboarding färdigheter de behöver.

En annan enastående funktion är Agentbook, som är ett socialt nätverk integreras i Typing Agent. Denna sociala nätverk kan i-tutor studenter att skriva om sina framsteg och kommunicera med andra elever och lärare. Agentbook kan också användas för att hjälpa engagera eleverna när de svarar på inlägg som lärare publicera. Agentbook har full säkerhet, och studenter kan bara prata med personer inom deras tilldelade grupp. Även om lärarna inte vill använda denna funktion, har de möjlighet att inaktivera det.

Typing Agent tillhandahåller ett gränssnitt som lockar studenter i alla åldrar. Gränssnittet i programmet är utformat för att efterlikna en smartphone. De olika sektionerna och särdrag hos skriva handledare presenteras som appar på telefonen. Skärmarna är ljusa och färgstarka med animation för att locka studenter. Det finns olika världar eleverna kan besöka när de utvecklas under hela skoltiden. Dessa inkluderar förskola till tredje klass, fjärde genom femte klass, sjätte genom åttan och nian.

Skriva Agent har mer än 200 skriv lektioner för studenter. Dessa lärdomar omfatta samtliga tangenter på tangentbordet, tillsammans med 10-knappsats. Denna skriva handledare för skolor erbjuder också 30 spel för studenter att njuta av. Detta är det högsta antalet tillgängliga spel som vi såg på en skriva handledare avsedd för skolor.

Övningar och tester

Alla lektioner och spel är unik i varje värld eleverna besöka. Detta är en stor funktion, särskilt när studenter flyttar från en värld till en annan, och det hindrar dem från att gå över upprepas material. Det finns en inledande färdigheter test som eleverna kan ta i början av varje år för att använda som en startpunkt för det kommande året.

Typing Agent visar noggrannhet och snabbhet resultaten av varje skriv lektion och testa när texten är klar. Lärare kan generera och visa en mängd olika lägesrapporter, inklusive lektion framsteg, testa framsteg, lektion och provbetyg, tidsrapport, problem nycklar och mer.

Lärarna kan lägga till sina egna lektioner och tester för att elevernas läroplan. Detta gör det möjligt för lärare att införliva material från andra aspekter av deras klass till att skriva. Lärare och administratörer kan också anpassa varje enskild elev profil för att matcha deras kompetensnivå. Detta gör det möjligt för lärare att undvika uttråkade eller frustrerade elever i klassen. Lärare och administratörer kan också ställa ord per minut mål och noggrannhet poäng för enskilda studenter eller klassen som helhet.

Detta online skriva handledare kan lärare att hantera sina skriv kvaliteter direkt i Typing Agent. Denna kvalitet bok funktionen kan lärare att tilldela ett brev klass med en noggrannhet procentsats eller en ord per minut poäng. Efter lärare har anpassat bokstaven klass för noggrannhet och ord per minut, kan de generera betygen baserat på klasser, studenter, datum och specifika delar av detta skriva program.

Typing Agent ger gott om supportalternativ om frågor eller funderingar uppstår när du använder den här skriva handledare. Du kan nå en representant support via e-post och telefon. Vi blev imponerade med dessa stödalternativ, särskilt eftersom vi fått genomgående snabba svar på vår e-post till bolaget.

Förutom e-post och telefonsupport, ger detta skriva handledare också en manual och handledning för att säkerställa att både lärare och elever har full förståelse för hur man använder de funktioner och verktyg här skriva handledning erbjuder.

anpassningsmöjligheter

Skriva Agent är en avancerad skriva handledare för skolor som har ett stort urval av lektioner och prov, tillsammans med massor av engagerande spel för studenter att spela. Denna skriva handledare utmärker sig med sin iPad kompatibilitet och Agentbook funktioner. Lärarna har också full kontroll över vad deras elever typ och komplett. Lärare kan enkelt visa lektion och testresultat och hantera kvaliteter direkt från programmet. Skriva Agent har mycket att erbjuda som kommer att glädja föräldrar, lärare och elever, och detta skriva handledare för skolor får vår högsta rekommendation.

Hjälp och support

Sammanfattning