skriver förbättring programvara – CorrectEnglish 2017

CorrectEnglish skrift förbättring programvara är tillgänglig för dig på vilken dator som helst med en internetuppkoppling och en webbläsare. Den främsta fördelen med CorrectEnglish är att du kan använda tjänsten på flera datorer utan att behöva installera något. Nackdelen är att du måste vara ansluten till Internet för att använda den. Det avvägning är en make-or-break funktion för många människor. Om du är en författare som ständigt ansluten till internet, kan detta tillvägagångssätt tilltalar dig. Dock kommer det oundvikligen att finnas tillfällen när du inte har tillgång till webben och tjänsten kommer att vara tillgänglig för dig, som kan vara ett besvär.

Sammanfattning

När det gäller själva grammatikkontrollen delen av programvaran går, är det ganska bra. För att testa denna skrift förbättring programvara, använde vi en test stycke med specifika grammatiska fel i ansökan. Vi är imponerade med CorrectEnglish noggrannhet och användarvänlighet. Den utför en snabb kontroll som är enkel att granska, och det är lätt att införliva ändringar som föreslås i. Men det finns inte en ångra-knapp om du oavsiktligt accepterar en föreslagen korrigering som du inte vill göra. Medan CorrectEnglish fångade många av de fel i vår punkt, är det inte perfekt. Ansökan hade problem att identifiera problem med pronomen avtal, passiv och förvirrande modifierings.

CorrectEnglish levereras med skrivhandledningar som innehåller instruktioner och tips för att starta en skrivuppgift, organisera idéer, utveckla stycken och mer. Ansökan omfattar även ett översättningsverktyg på sju språk: spanska, franska, tyska, japanska, koreanska, traditionell kinesiska och förenklad kinesiska. Det är emellertid inte utrustade för att översätta en hela kroppen av text. Dessutom kommer denna skrift förbättring programvara med en inbyggd ordbok och synonymordbok, liksom ett antal hjälp mallar för att hjälpa dig att komma igång på ditt skrivande projekt.

CorrectEnglish är en väl utformad program som utvärderar interpunktion, grammatik och engelskt språkbruk. Den innehåller också en up-to-date ordlista och hjälp redigering förslag. Inte bara denna stavningskontroll programvara ger exakta och relevanta ändringar, men det är också lätt att integrera den i ditt arbetsflöde, oavsett om du är student eller en professionell. Dessutom ger det några grundläggande skriva handledning för att hjälpa dig att starta en uppgift eller utveckla ett stycke. Om du letar efter allrengöringsmedel grammatikkontroll programvara, är CorrectEnglish ett utmärkt val.