skriver förbättring programvara – Wordperfect 2017

Wordperfect är en av två skriv förbättring produkter på vår sida-vid-sida jämförelse som är full har ordbehandlare. Medan Wordperfect är säkerligen en av de bästa produkter som finns att skriva, redigera och publicera alla typer av skriftliga arbeten, inom ramen för denna översyn, har vi fokuserat på programmets funktioner som handlar om grammatik, stavning och andra skriver förbättringsfunktioner.

Sammanfattning

Det första steget i att testa den bästa grammatikkontroll programvara är att lägga fram en noggrant utarbetad prov punkt full av fel att se hur mycket programmet upptäcker jämfört med andra program. Wordperfect X7 från Corel korrekt identifierats flest misstag någon grammatikkontroll program vi ses. Wordperfect detekteras 12 av de 13 specifika grammatiska frågor som vi programmerade in vårt test punkt.

Programvaran märkt uppenbara fel, såsom brist på kapitalisering i början av meningar och felaktig artikel användning. Wordperfect varnar dig också när du har använt passiva konstruktion och allmänt förvirrande ord. En nackdel är hur ofta det kan missa liknande typer av fel eller föreslå felaktiga korrigeringar. Totalt sett utförde det bäst av alla jämförbara produkter i vår uppställning.

Wordperfect Grammatik verktyget erbjuder grammatiska förklaringar för varje fel den finner, och det kan analysera meningsbyggnad. Om du inte gillar en föreslagen korrigering, kan Wordperfect du att acceptera eller förkasta det lätt. Denna stavningskontroll programvara innehåller också en ordbok och synonymordbok.

Denna grammatikkontroll programvara saknar ett översättningsverktyg. Du behöver en tredje part för att översätta vad du arbetar med. Detta bör inte vara ett stort bakslag om du vanligtvis skriver på ett enda språk.

Wordperfect X7 kan skapa PDF-formulär som gör att du fyller i information. Du kan importera ett PDF-dokument från datorn, redigera den och sedan exportera den en annan virtuell plats. Detta gör det möjligt att redigera ett dokument skannades från papper. Wordperfect X7 är ett bra alternativ för författare som vill själv publicera. Det har ePub stöd så att du kan skapa dina egna e-böcker för Kindle, Kobo eller Nook.

Om du har viktiga filer eller data som du vill konfidentiellt, har X7 en funktion som kallas Roxio Secure Burn som låter dig lagra som arkiverade data på CD, DVD eller Blu-ray-skiva som bara kan nås av dig eller personer som du godkänner att använda den. Detta program har även kryptering och lösenordsskydd.

Wordperfect X7 har också en app som låter dig öppna filer på din iPad där du kan göra ändringar och skapa PDF-filer och andra dokument. Informationen sparas på ett moln så att du sedan kan komma åt uppdaterade dokument från skrivbordet hemma eller på arbetet.

Corel: s hemsida finns ett telefonnummer och ett kontaktformulär för att nå en kundtjänst eller teknisk support specialist. Du kan också kontakta dem via live-chat-funktion. Hemsidan innehåller självstudier online som lär dig att använda programmet, men det ger inte någon form av skriftlig handledning för att hjälpa dig att förbättra dina litterära färdigheter. Mjukvaran levereras med en omfattande användarmanual som du kan komma åt via fliken Hjälp på programmets gränssnitt.

Wordperfect X7 skrivande förbättring mjukvaruverktyg är bekväma att använda tillsammans med sina ord bildbehandlingsfunktioner. Men det ingår inte ett översättningsverktyg, som många av sina konkurrenter har införlivat. Wordperfect kanske inte alltid föreslå rätt korrigering, men det påtala en mängd olika fel så att du kan granska, tänka och skriva ditt arbete därefter. Det är ett bra alternativ för författare som vill själv publicera med sitt ePub stöd, och du kan redigera PDF-filer och redigera från dig iPad, vilket gör det extremt mångsidigt verktyg.