slim TV – Samsung 2017

Samsung UN24H4000 är en 24-tums LED platt-TV. Det är 1,9 inches tjock utan dess stativ och väger 8,6 pounds. Denna Samsung modellen är en instegs tunn LED-TV. Dess anslutningsmöjligheter inkluderar två HDMI-portar, en USB-port, en kompositingång, en digital ljudutgång och ett hörlursuttag. Det finns också en Jog Stick på baksidan, och detta ger manuell kontroll om du inte kan hitta den medföljande fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen är ganska grundläggande men funktionell. Dess enastående egenskap är en knapp för att belysa fjärrkontrollen, och detta är användbart när du använder fjärrkontrollen i ett mörkt rum.

Denna tunna TV har en kantupplyst LED LCD-panelen. Placering sin LED-bakgrundsbelysning i kanterna hjälper till att hålla smal TV. TV har ett par nedåtvända högtalare med en sammanlagd effekt på 6 watt. Medan högtalarna är inte särskilt kraftfull, är deras sound förbättras med Dolby Digital Plus och DTS Studio Sound.

Även om UN24H4000 är inte en smart TV kan du ansluta set top-boxar, streaming lådor, DVD och Blu-ray-spelare eller datorer till det via de två HDMI-portar. USB-porten accepterar också minnen, och du kan spela musik, titta på film och visa bilder lagrade på en USB-enhet direkt på TV: n. Dock är porten val på den här tunna TV ganska glesa. Du kan lätt hitta smalare TV med fler HDMI- och USB-portar. Dessutom är alla portarna på denna TV är bakåtriktade. Utan sidopanelen, kommer att montera TV: n på väggen blockerar tillgång till alla sina portar.

Med en upplösning på 1366 x 768 pixlar – 720p – Samsung UN24H4000 har lägsta möjliga upplösning för HDTV. Dock kommer en 1080p eller 4K display på en 24-tums TV knappt ser bättre ut. För att förbättra sin bildkvalitet, Samsung inkluderade en färgrenderingsmotor kallad Wide Color Enhancer Plus. Dessutom gör en inbyggd Ekosensor här tunna TV energieffektiva genom smart justera ljusstyrkan i enlighet med intensiteten hos det omgivande ljuset. Även om denna platt-TV har en inbyggd uppdateringsfrekvens på 60GHz, kan det hålla jämna steg med hög hastighet åtgärder upping uppdateringsfrekvensen tack vare en funktion som kallas Clear Motion Rate 120. Men även med detta, är det osannolikt att det kommer att göra snabba åtgärder av sportsändningar och actionfilmer samt TV med infödda uppdateringsfrekvens av 120GHz eller högre.

Samsung UN24H4000 är en tunn, lätt TV med en kantupplyst LED LCD-display. Men toppar sin resolution vid 720p och dess högtalare är powered även för en smal TV.